lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 49> |
Korisnik | ||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Karmen ja stavljam slikice preko imageschak us - programa. Ali to ne bi smio biti problem... mislim vidim te slikice..i doma i na poslu i kod susjede...i kod roditelja. Možda postoji neka nekompatibilnost između tvog kompa i tog programa. Probaj pitati nekoga. Ja ti pošaljem slikicu ogledala, ako ga želiš vidjeti. Postoji još jedna stvar...sad sam se sjetila..ponekad se te slikice ako je kompjutor opterečen teško otvaraju tj. treba mu više vremena da otvori
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Lula, znam da sam dosadna ali u kojem ti to programu ili čemu već stavljaš sličice jer ja još uvijek ne vidim ni jednu. Moguće da je nešto s mojim kompom jer ne vidim od nekolicine ljudi ovdje, pa na žalost ne mogu ni komentirati. Zato odmah isprika svima koje ne komentiram znači da ne vidim. Ljuta sam zbog toga sama na sebe
![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
![]() |
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
ogledalo je savršeno! bravo!
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Super ogledalo, a raspucavanje ti je baš lijepo uspjelo!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
bez muke nema nauke...vrijedilo je svake muke i svakog potrošenog trenutka da ovo ogledalo učiniš ovako lijepim...svaka čast
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
|
Hvala ti...
![]() |
||
![]() |
||
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
|
meni je ovo ogledalce predivno...vrijedilo je truda...
|
||
![]() |
||
|
Hvala Goga..
![]() |
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
svatko ima svoj ukus...meni se svida bas ovakvo kavko je, kontrastno...mislim da bi se na nekoj neutralnijos podlozi suncokreti "utopili"....za mene je ovaj rad cista desetka...
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
|
Draga maslino... hvala ti...cijenim tvoju iskrenost.
![]() |
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
Prekrasno ogledalo i jako puno truda,vidim po uvečanim detaljima.
Kužim što si htjela,ubiti zelenu ali možda je suncokrete trebalo fugirati svjetlijom bojom npr.oker ili narančastom ili jednostavno-žutom.Što naravno ne umanjuje ljepotu rada...
|
||
![]() |
||
|
Kaća, Izzy, Piramida...hvala vam na lijepim riječima pohvale i podrške.
Sad sam i ja zadovoljna sa bojom jer je ova smeđa "ubila" onu " drečavost" zelene idala cijelom ogledalcu jednu toplinu....po mom mišljenju. Priznajem...drugačije sam ga htjela završiti.
Volim suncokrete i dalje, ali sad želim raditi nešto drugo, zato sam iskomentirala da me neće dugo vidjeti.
Vama šaljem veeelike puse, jer je tako lijep osječaj ...kad netko prepozna trud i stane uz tebe. jednostavno mi dajete poticaj da radim još, više i bolje.
![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Mislim da je ogledalo vrijedno te muke,stvarno je ispalo odlično!
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Ne razumijem kakvih problema si imala jer meni je ovo super! Ova zelena mi je mrak, tako "podigne" ove suncokrete, izgledaju umjetnički, tako efektno! Uostalom, ako se ne pomučiš barem malo, znači da nije vrijedno...
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
meni se jako sviđa
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |