moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 89> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iberis u pločniku ti je zakon!!!
A male štetočine....ma baš su preslatke (i znam kak se rado igraju s cvijećem ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Sasha, sve ti je prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
vrt ti je kao i uvijek prekrasan,da se pohvalim pelceri tvoje lavande i kod mene cvjeta,runolist je več ocvao a ruže su priča za sebe prekrasne.tako da ču uskoro imati kopiju tvog vrta.zanimljivo je što pelceri lavande i ružmarina koje sam preko zime stavio vani u plastenik svi se primili a oni u podrumu nijedan.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Da se zabilježim, bila u tvom vrtu i uživala......... sve ti je uistinu krasno!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
joj mene....a ko će mene podsjetiti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Vidjela sam jučer,kod tebe Željka,te zečje uši
![]() ![]() Naravno da bum skupila sjeme zvončića,samo me sjeti najesen da ti pošaljem
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
e da....zaboravila sam ti napisati....ono medeno je vunasti štitac ili kako Željka kaže zečje uši.....ne znam da li je doputovao od mene ali na mom kršu ih ima dosta....preselila sam ih i sebi u vrt....naravno hehe plavi zvončići što si mi ih poslala su procvjetali i baš su cakani......pa ako se sjetiš sakupi sjeme i od bijelih i rozih
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Sve izgleda super ,ali moj favorit je lavanda...obažavam je ,a tek njen miris! Onaj cvijetić za koju ne znaš kako se zove-to su zečje uši
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasne slikice, a očarala me kombinacija zvončići-iberis kao i malecki niknuo na terasi
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sasha,sve je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
shasha |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Puno toga sam htjela napisati dok sam gledala slike. Uglavnom imam dojam da sam ja na kontinentu, a ti negdje na moru. Puno biljaka meni tek kreće, a tebi bujno cvate.
Nar ti još nije cvao? I moj je krenuo tolicki prije 4 - 5godina, a vidi ga sada. Lani je cvao, nije bilo poloda. Do sad mi se čini da su zametnuta dva.
I .... sve sam zaboravila što sam htjela komentirati.
Kratko: Ostadoh bez komentara.
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Štefica,skoro te nisam vidjela,uletjela si mi u postavljanje slikica
![]() |
|
![]() |
|
Konačno je imam
![]() ![]() ![]() čuvarkuća
![]() graničica(sad već naveliko cvate)
![]() Ovo je djelo vrijednih mi"oprašivača",od plavog sad imam bijeli i ovaj rozi zvončić
![]() to ne znam kak se zove no baš mi je medeno
![]() zvončići sa iberisom(valjda)
![]() i jedan iz pločnika niknuo(nemam ga srca iščupati)
![]() crveni ljiljan
![]() ![]() ruže
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Kao i uvijek ,sve je tak lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Lavanda mi je počela cvasti.
Ovo je jedna malecka(malecka prema onoj na sljedećoj slici)
![]() a ova nije malecka
![]() još jedno moje"remek djelo" od bijele puzajuće ruže -stablašica
![]() |
|
![]() |
|
Joj,ljudovi moji dragi,ja sam presretna.Ovo je moja Suzzy koju sam posijala(e sad bi u dnevnik trebala virnuti da vidim kad)i konačno cvateeee
![]() A ovo su ostići,isto posijani pred kraj zime.Sad čekam trećeg da vidim koji će cvijet imati.
Mislim da ću ih za sljedeću godinu puno više posijati jer sasvim ok izgledaju.
![]() još malo lončanica
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
"Štetočine" su medene, a vidim da ipak ostaje puno toga predivnoga, ne mogu one uništiti sve što ti stvoriš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
vrt ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |