Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 123124125126127 184>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 00:28
Da nadodam , MM je jako uredan kad pravi nešto. Vidite vrtnu kućicu je sam sklepao, onaj veliki sanduk s povrćem takođe. Ide mu građevinski dio, ali ja sam arhitekt i dizajner, naravno uz pomoć interneta. I dobro funkcioniramo. Samo da mi Bog hoće pokazati sliku mog vrta za 10 god da vidim za što se trudimsmile143, nestrpljiva sam.LOLLOL
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 00:14
Zvrkica il me zeza ili nije skužila to sa pomidorčekomWink

Drago mi je da sam vam oraspoložila dan svima
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 00:12
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Ajde dobro, vjerujem ti!

Ma, čitam tvoje postove, vidimo što radiš - baš si temeljita - i baš ću ti od sada vjerovati Wink

Ma temeljitiji je MM on je sporiji, ali radi redom i bez ostataka. Ja sam brza, počnem više poslova i sve ih istovremeno obavljam, da mi niti jedan korak ne bude uzaludan. Dobar smo tim ako se složimo, a ako ne od posla nema ništa. Ja MM usmjerim u pravac inače je kao Sizif nikad iz začaranog kruga da se vidi što je urađeno. Kod mene se vidi kad radim promjena. A sad je i vruće pa smo u toku dana ko pužići , a naveče pred polazak se razradimo kao dva mala supermena.smile161
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 23:59
rajcica fantasticna!!!1  a za kadificu smile195...imam i ja takvih  sto moras mikroskopom gledat...nemoj zamjerit al nasmijala sam se fori s paradajzom
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 23:45
Koja rajcica Clap!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 23:42
Ajde dobro, vjerujem ti!

Ma, čitam tvoje postove, vidimo što radiš - baš si temeljita - i baš ću ti od sada vjerovati Wink
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 23:39
Ali vam moram reći da pomidor iz tih zvona i bude bolji, u Njemačkoj se ta zvona od najlona prodaju normalno za uzgoj pomidora jer mu to čuva toplinu i stvara staklenik.
Meni se za sada pokazalo kao jako dobra stvar. Ja samo ne smijem zatvoriti u potpunosti najlon, nisam svaki dan na terenu , da mi sunce ne skuha biljku.
Nešto kao ovo.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 23:32
Ej znaš li ti što, dođi na kavu na teren i vidi     

Ma pokazala sam joj krvave žuljeve i ne vjeruje mi

E moja Hoja, nema u prečniku od kilometra onakve salate i krumpirčeka kao moji

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 23:20
Lako što ste svi hvalili pomidor, ali ja sam MM danas u vrtu pričala kako je smrcku gore već sazrio i razvila čitavu teoriju o najlonima ... Zamalo je opet bilo: A hoćeš li i ti meni dogodine napraviti kao što imaju oni ...

Sad si sve mislim da li smrcko slika (osim svojeg) i tuđe salate i krumpirsmile39?
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 23:08
Mamita drago mi jeda sam te nasmijala u tvojoj nevolji  i veliki 

Baka moram vas malo zezati, MM me galamio šta zezam ljude. Ali volim se šaliti, a vi ste me još više uživili u spaćku.

Ja ne znam što je sa tim sjemenima, ništa ne ispada kako očekujemo i svi se žale na to. Jednostavno bez oni starinskih biljaka nema ni prave ljepote. Svi koji imaju te biljke trebaju ih njegovati. Ja sam nedavno vidjela starinsku ružu  smile39

Sorry svima na šali sa pomidoromsmile79
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 18:52

ŠmrckoLOL čitamo mi. Al' ima neznalica pa ja rekoh kad joj tako sve divno uspjeva... eno i pomidor!LOL A jesam se nasmijala.

A kupovina?ConfusedJa sam kupila u vrećici velike begonije. Crvene i žutu. Očekivala onakve kakve se prodaju po cvjetarnama u pitarima.

Međutim ove moje izgledaju isto kao male begonijice, znači stapka pa lišće, pa ispod cvijet, samo su ogromne kao iz zemlje divova. Za sad ogromne stapke i listovi. Cvjetovi se tek naziru ispodConfused. Kratko rečeno kupila sam neka čudovišta.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 18:49
svaka čast s paradajzom....digla si nas, bar mene samo takLOLLOLLOL
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 13:56
Pročitala sam na tvojoj temi to o krumpirima . LOL

Nije mi jasa ta kadifa. Posadila tulipane iz Njemačke tu u Rijeci u zajednički vrt od kuće. Na vrećici pisalo 30cm , a oni ni 10cm.
Pa se pitam tko je tu lud? Ja sam te kadifice uzela, jer su bile na slici krasne žute i 2 eura. A vidi vragova na jedan decimetar kvadratni stane cijelo pakovanje. Koliko mi je trebalo paketa za cijeli vrtsmile39?

Hvala na pohvalama
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 13:47
Dobar ti je štos sa pomidorom, već sam negdje napisala kako je jedan naš mještanin objesio na kivi najveće krumpire pa se hvalio kako mu kivi krasno rodi.

A te minijaturne kadifice imam i ja, samo sam sjeme platila samo 5 kn, uzela sam to sjeme zato što su žute, cvjetić kao što kažeš kao nokat, visina 5 cm, ali baš su simpa.

I da, dok sam tražila sliku te kadifice, preletila sam još jedamput tvojim vrtom i moram te još jedamput pohvaliti, naročiti panj sa cvijećem i kamenjar
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 13:46
Evo ništa ne pitaj smo udri 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 13:29
Ma sad te pratim u stopu---------ne možeš više ništa ubaciti da ja to malo ne preispitam ----------2 puta-----------sad ćemo još naći i papriku na paradajzu kako si krenulasmile232
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 11:28
Hvala Triška na posjeti i pohvalama, posebno za pomidor
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 11:25
Bravo za tebe, predivno, kaktus je super, valjda je sada njegovor vrijeme cvatnje, pa mu se svi veselimo.
Pomidor - mljac, a one begonijice cvjetaju sve u šesnaest.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 11:23
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

smile141Niho  . Baš sam mislila da ga nabodem na vilicu ili kako već da ga poturim pod biljkuLOLLOL, pa reko bolje ovakoEmbarrassed bit će veća provala.

Pa kako nisam zvone mi uši od pljeska
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 11:20
Ok ....smrcko a mene ne hvališ koja sam otkrila tvoju --zloću sa paradajzom----------nema više otkrivanja
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 123124125126127 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.