Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 123124125126127 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da nadodam , MM je jako uredan kad pravi nešto. Vidite vrtnu kućicu je sam sklepao, onaj veliki sanduk s povrćem takođe. Ide mu građevinski dio, ali ja sam arhitekt i dizajner, naravno uz pomoć interneta. I dobro funkcioniramo. Samo da mi Bog hoće pokazati sliku mog vrta za 10 god da vidim za što se trudim
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Zvrkica il me zeza ili nije skužila to sa pomidorčekom
![]() Drago mi je da sam vam oraspoložila dan svima ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma temeljitiji je MM on je sporiji, ali radi redom i bez ostataka. Ja sam brza, počnem više poslova i sve ih istovremeno obavljam, da mi niti jedan korak ne bude uzaludan. Dobar smo tim ako se složimo, a ako ne od posla nema ništa. Ja MM usmjerim u pravac inače je kao Sizif nikad iz začaranog kruga da se vidi što je urađeno. Kod mene se vidi kad radim promjena. A sad je i vruće pa smo u toku dana ko pužići , a naveče pred polazak se razradimo kao dva mala supermena. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
rajcica fantasticna!!!1 a za kadificu
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Koja rajcica
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajde dobro, vjerujem ti!
Ma, čitam tvoje postove, vidimo što radiš - baš si temeljita - i baš ću ti od sada vjerovati
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Ali vam moram reći da pomidor iz tih zvona i bude bolji, u Njemačkoj se ta zvona od najlona prodaju normalno za uzgoj pomidora jer mu to čuva toplinu i stvara staklenik.
Meni se za sada pokazalo kao jako dobra stvar. Ja samo ne smijem zatvoriti u potpunosti najlon, nisam svaki dan na terenu , da mi sunce ne skuha biljku. Nešto kao ovo. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ej znaš li ti što, dođi na kavu na teren i vidi
![]() Ma pokazala sam joj krvave žuljeve i ne vjeruje mi ![]() E moja Hoja, nema u prečniku od kilometra onakve salate i krumpirčeka kao moji ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lako što ste svi hvalili pomidor, ali ja sam MM danas u vrtu pričala kako je smrcku gore već sazrio i razvila čitavu teoriju o najlonima ... Zamalo je opet bilo: A hoćeš li i ti meni dogodine napraviti kao što imaju oni ...
Sad si sve mislim da li smrcko slika (osim svojeg) i tuđe salate i krumpir
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Mamita drago mi jeda sam te nasmijala u tvojoj nevolji i veliki
![]() Baka moram vas malo zezati, MM me galamio šta zezam ljude. Ali volim se šaliti, a vi ste me još više uživili u spaćku. Ja ne znam što je sa tim sjemenima, ništa ne ispada kako očekujemo i svi se žale na to. Jednostavno bez oni starinskih biljaka nema ni prave ljepote. Svi koji imaju te biljke trebaju ih njegovati. Ja sam nedavno vidjela starinsku ružu ![]() Sorry svima na šali sa pomidorom ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šmrcko
A kupovina? Međutim ove moje izgledaju isto kao male begonijice, znači stapka pa lišće, pa ispod cvijet, samo su ogromne kao iz zemlje divova. Za sad ogromne stapke i listovi. Cvjetovi se tek naziru ispod
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
svaka čast s paradajzom....digla si nas, bar mene samo tak
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Pročitala sam na tvojoj temi to o krumpirima .
![]() Nije mi jasa ta kadifa. Posadila tulipane iz Njemačke tu u Rijeci u zajednički vrt od kuće. Na vrećici pisalo 30cm , a oni ni 10cm. Pa se pitam tko je tu lud? Ja sam te kadifice uzela, jer su bile na slici krasne žute i 2 eura. A vidi vragova na jedan decimetar kvadratni stane cijelo pakovanje. Koliko mi je trebalo paketa za cijeli vrt ![]() Hvala na pohvalama ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dobar ti je štos sa pomidorom, već sam negdje napisala kako je jedan naš mještanin objesio na kivi najveće krumpire pa se hvalio kako mu kivi krasno rodi.
A te minijaturne kadifice imam i ja, samo sam sjeme platila samo 5 kn, uzela sam to sjeme zato što su žute, cvjetić kao što kažeš kao nokat, visina 5 cm, ali baš su simpa.
I da, dok sam tražila sliku te kadifice, preletila sam još jedamput tvojim vrtom i moram te još jedamput pohvaliti, naročiti panj sa cvijećem i kamenjar
|
|
![]() |
|
Evo ništa ne pitaj smo udri
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma sad te pratim u stopu---------ne možeš više ništa ubaciti da ja to malo ne preispitam ----------2 puta-----------sad ćemo još naći i papriku na paradajzu kako si krenula
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala Triška na posjeti i pohvalama, posebno za pomidor
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo za tebe, predivno, kaktus je super, valjda je sada njegovor vrijeme cvatnje, pa mu se svi veselimo.
Pomidor - mljac, a one begonijice cvjetaju sve u šesnaest.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pa kako nisam zvone mi uši od pljeska ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ok ....smrcko a mene ne hvališ koja sam otkrila tvoju --zloću sa paradajzom----------nema više otkrivanja
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 123124125126127 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |