mojih ruku djela..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 12> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kutijice su ti slatke
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
morema dobrodoslicu ti zelim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
morala sam malo škicnuti da vidim vaše komentare. Drago mi je da vam se radovi sviđaju jer je to vaša zasluga. Biti će toga još.....
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Super su ti radovi, samo hoćemo veće slike!!!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
dobro došla!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
dobro nam došli! radovi su super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Pozdrav,baš su mi legle tvoje teme,more,masline,bočice za ulje(sjajno da se kroz otvor vidi boja ulja).Lavanda,prirodno.Super!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
morema, dobro nam došla!
jako su ti lijepi radovi, lijepi su motivi i sve je uredno napravljeno.
![]() |
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
evo mene ponovo sa par novih uradaka. E sad će mi biti opet problem veličina slika, a i ovaj kompjuter doma me malo zeza
![]() ![]() |
|
![]() |
|
opet su male sličice
|
|
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Imaš jako lijepe radove.Samo naprijed. Bravo
|
|
![]() |
|
![]() |
|
toliko za sada od mene. Umorila sam se od ovog stavljanja slika (opet su male). Nisam baš ni zadovoljna sa slikama, mutne su.
A sad vi tete salvete nastupate, očale na nos i komentari
![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
hm...hm...pitam se jesu li u kutiji neki fini kolacici kao sto su na poklopcu....vrlo zamamno izgleda kutija...pitanjce, jesi li mozda probala pomirisati tu salvetu? mnatasa i ja smo kupile paket (i ja ko ja - sve snjufkam) i nase mirisu nekak na cokoladu...hihi
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Morema....našla si me sa suncokretima. Neznam što mi se dogodilo prije sam govorila da jedino što od cvijeća obožavam su ruže , ali ispada da od kad se bavim salveticama suncokreti su nekako oteli to mjesto. Toliko su efektni i zahvalni motiv. Lijepi radovi....usklađenih boja. Interesantno je kako istu salvetu , svi vidimo na drugačiji način. Veselim se tvojim novim radovima.
|
|
![]() |
|
morati ću pošnjufati salvetu kad dođem doma. Znam da ste već pisale o mirisima te salvete ali sam je zaboravila pošnjufati. Još da je samo kutijicu napuniti bajaderama i super. Mljac |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Koliko vidim odlični radovi...još da su veće slikice
|
|
![]() |
|
![]() |
|
opet isto, zaboravite
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |