Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mojih ruku djela.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mojih ruku djela.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 12>
Korisnik
Poruka
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 22:48
kutijice su ti slatkeSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 12:06
morema dobrodoslicu ti zelimsmile78..cure su sve rekle,potpisujemsmile141
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 249
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 12:39
morala sam malo škicnuti da vidim vaše komentare.  Drago mi je da vam se radovi sviđaju jer je to vaša zasluga. Biti će toga još.....smile126
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 12:57
Super su ti radovi, samo hoćemo veće slike!!! 
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 02:00
dobro došla! smile73       imaš prekrasne radove!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 02:14
dobro nam došli! radovi su super ClapClap
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 14:00
Pozdrav,baš su mi legle tvoje teme,more,masline,bočice za ulje(sjajno da se kroz otvor vidi boja ulja).Lavanda,prirodno.Super!
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 15:12
morema, dobro nam došla!
jako su ti lijepi radovi, lijepi su motivi i sve je uredno napravljeno. smile55
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 23:01
evo mene ponovo sa par novih uradaka.  E sad će mi biti opet problem veličina slika, a i ovaj kompjuter doma me malo zeza Wink. Meni najdraži rad je jučer završio u kanti pošto je moja draga kćerka od svih uradaka koji su se sušili na balkonu baš morala uzeti staklenku i o pod. Jesam jesmile209ali mi se ona samo smijala u facu. Dosta priče idem stavljati slike

p1010363u.jpg

p1010362azv.jpg

Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 23:01
opet su male sličice
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 23:39
da vidimo kakve će sada ispasti

p1010354y.jpg

p1010353a.jpg

p1010355r.jpg

Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 23:47
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Imaš jako lijepe radove.Samo naprijed. Bravo
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 23:47
p1010358.jpg

p1010360.jpg

p1010361i.jpg

Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 23:53
toliko za sada od mene. Umorila sam se od ovog stavljanja slika (opet su male). Nisam baš ni zadovoljna sa slikama, mutne su.
A sad vi tete salvete nastupate, očale na nos i komentarismile156a ja odoh smile44
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 23:54
hm...hm...pitam se jesu li u kutiji neki fini kolacici kao sto su na poklopcu....vrlo zamamno izgleda kutija...pitanjce, jesi li mozda probala pomirisati tu salvetu? mnatasa i ja smo kupile paket (i ja ko ja - sve snjufkam) i nase mirisu nekak na cokoladu...hihi
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 08:12
Morema....našla si me sa suncokretima. Neznam što mi se dogodilo prije sam govorila da jedino što od cvijeća obožavam su ruže , ali ispada da od kad se bavim salveticama suncokreti su nekako oteli to mjesto. Toliko su efektni i zahvalni motiv. Lijepi radovi....usklađenih boja. Interesantno je kako istu salvetu , svi vidimo na drugačiji način. Veselim se tvojim novim radovima.
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:02
Originalno poslano od člana goga-osijek goga-osijek napisao:

hm...hm...pitam se jesu li u kutiji neki fini kolacici kao sto su na poklopcu....vrlo zamamno izgleda kutija...pitanjce, jesi li mozda probala pomirisati tu salvetu? mnatasa i ja smo kupile paket (i ja ko ja - sve snjufkam) i nase mirisu nekak na cokoladu...hihi

morati ću pošnjufati salvetu kad dođem doma. Znam da ste već pisale o mirisima te salvete ali sam je zaboravila pošnjufati.
Još da je samo kutijicu napuniti bajaderama i super. Mljac
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 15:30
Koliko vidim odlični radovi...još da su veće slikice
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 13:01

ovo je samo moja proba za veličinu slika
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 13:02
opet isto, zaboravite
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.