Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - galerija slika; goga-osijek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

galerija slika; goga-osijek

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 26>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 19:24
Originalno poslano od člana goga-osijek goga-osijek napisao:

hvala lula...nista vise ne dodajem...to je to...izlakirano, susi se i ceka drugi sloj laka...drago mi je da ti se svida!
Sviđa mi se itekako....sjedi 6 za novi stil.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 19:19
hvala lula...nista vise ne dodajem...to je to...izlakirano, susi se i ceka drugi sloj laka...drago mi je da ti se svida!
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 19:17
smile141
Ovo mi je dosad najljepši tvoj uradak. I neka si ju našminkala i dodala ružu. Baš je podiglo cijeli rad...nemoj više ništa dodavati.
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 19:13
Tooooo!Da!Odlično!!!To je prvi dojam,sad idem proučavati u detalje...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 18:58
e da...ovo sto je uspricano - to sam koristila cetkicu za zube...hihihi...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 18:58
hvala, hvala...jos ih samo moram malo spresati...sve printeve sam skinula s neta...tak ak ti ustreba - javi...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 18:34
položila...sjedni pet
sviđa mi se..mislimd aje to to, ne treba ništa dodavati...
podmetači su perfektni
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 18:12
i sad sve skupa...

eto, idem dalje raditi...jos jedno iznenadenje se sprema...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 18:11
slikala sam i svaki posebno da se bolje vidi
1.

2.

3.

4.

5.

i 6. (koji me zezao...nikak ga nisam mogla uslikati bez odbljeska)
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 18:09
i drugi dio kompleta su podmetaci...jos ih malo moram izravnati, al to kad se dobro osuse...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 18:08
evo obecane merlinke...tacna i podmetaci u kompleticu...

tu sam zbilja svasta kombinirala...i sto je bitno - zadovoljna sam konacnim izgledom...ovo je u biti dorađen rad...u prvoj fazi bio je bez ruza i bez obojanih usana...i stalno mi je nesto falilo...naposljetku sam ju "nasminkala" i dodala ruze...pa sam razmisljala treba li jos nesto dodati...ali nisam....mislim da je to - to...prosudite sami...
tacna

detalji s tacne

"sminka"
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 15:08
eno je, eno...susi se, izlakirana...sam sto ne propjeva...i ne zaplese...hihi...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:28
hoćemo merlin, hoćemo merlin...
ne primamo isprike
....hoćemo merlin, hoćemo merlin...
i da nam zapjeva...naravno... 
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 09:50
Originalno poslano od člana goga-osijek goga-osijek napisao:

guzva, guzva...a i cekam da mi sine kako ju zavrsiti, ne zelim forsirati...al skoro sam sigurna da ce veceras biti objavljena...

Ma naravno ...nemoj se forsirati...samo sam nestrpljiva....da vidim.Wink
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 09:34
guzva, guzva...a i cekam da mi sine kako ju zavrsiti, ne zelim forsirati...al skoro sam sigurna da ce veceras biti objavljena...
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 08:26
Goga....ja otvorila ...a Merlinke nema....smile43
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 17:54
ja opet puno  smile142...jel dobijem što za to...osim gadnog gastritisa (to već imam)...
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 15:11
Hihihihi.....ja opet puno filozofiram
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 14:58
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Hej, vidim da si ti već pustila korijenje.............sretnice

kad puno brbljam...mislim da cu uskoro dobiti novi status...
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 14:24
Hej, vidim da si ti već pustila korijenje.............sretnice
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,189 sekundi.