Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 36> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno cvijeće, horti ti je prava ljepotica
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Polako napreduje nova gredica:
![]() ![]() Moja ljubimica je svakim danom sve ljepša: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
I drugi put monna! Hvala!
Pčelica ovisi samo koju boju si kupila. Ja imam još sjemena od ovog plavog, pa ako želiš javi se. |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
joooj, pa i ja imam ukrasni slak i lipo mi se razrastao, ali još nema cvita...to znači da mogu očekivat tako nešto lipo, baš si me razveselila...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Imaš prekrasno cvijeće!
Hvala ti na sjemenkama, danas stigle!!!
![]() |
|
![]() |
|
Pčelica, to je ukrasni slak, penjačica.
Ona u sredini, što mi je najveća i nema šaren list ima bijeli cvijet, koji miriši. A za onu plave boje lista i još jednu ne znam jer mi nisu još cvjetale.
Hvala Lantana i Šmrcko!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve je prekrasno, ali hoste su wow...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno cvijeće.
Jedno pitanje - da li sve hoste imaju cvijet u toj plavo lila boji?
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
wow onaj ogromini, plavi cvit na prethodnoj str., a šta je to?
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Hvala!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
koje prekrasno cvijeće..sve da ne nabrajam...bravo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno ,ružice ,fuksija ,hoste...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Smrcko!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sve ljepše od ljepšega.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo i novih slikica. Za vikend smo krečili, pa sam jedva uspjela i zaliti cvijeće.
Nisam ga ujutro uslikala, pa je već počeo venuti. Za vas koji volite plavo cvijeće, ima ogroman cvijet:
![]() Zahvaljujući Renee moje nove čuvarkuće:
![]() Moja hortenzija je trebala biti crvena, ispala je tamno roza, ali predivna je!
![]() ![]() Hoste cvjetaju:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ne znam, meni nekako ne uljeva povjerenje. MM je stavio žicu na vrh, a krajeve učvrstio ekserićima. Ne može se baš nešto napeti. MM je baš pitao, kako će to držati tikvice (i cugove, kako moja sveki zove one duguljaste tikvice).
|
|
![]() |
|
Misliš onaj od kore? Vidjela sam takav u Kalia za 40kn, a MM je gledao u Bauhausu za 30kn i navali da to ne valja, da na šta to liči i bla, bla. Zato je i kupio ovaj žuti, samo što je on jadan mislio da je meni dosta jedna vreča. Ja ću si na jesen opet uzeti neki malč jer u ružičnjak neću moći uči da ga opljevim, dok mi se ružice razrastu. Ovu godinu okopavam.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |