Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 109>
Korisnik
Poruka
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 09:48
Originalno poslano od člana lula lula napisao:

Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

Srećice ajde...poslikaj i podmetače da ih bolje vidimo.Smile A moram priznati da bi se i ovaj lijepo uklopio u crvenu kuhinju....to je prednost bež boje paše svuda.

koje podmetače, ove bež? ... moram pričekati da izađem van na vanjskom svjetlu to odradim, u prostoriji mi ne uspjevaju lijepo...tijekomd ana obećajem ovaj rad...moram i dori-st uslikati tanjur...ajme, koliko dugova...Confused

ma kad stigneš....a to ti je cijena dobrog rada...pa sad ti radi tako dobro....

dakle, bež podmetače...ok...kad stignem ...doslovce
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 10:18

Srećice ajde...poslikaj i podmetače da ih bolje vidimo.Smile A moram priznati da bi se i ovaj lijepo uklopio u crvenu kuhinju....to je prednost bež boje paše svuda.

koje podmetače, ove bež? ... moram pričekati da izađem van na vanjskom svjetlu to odradim, u prostoriji mi ne uspjevaju lijepo...tijekomd ana obećajem ovaj rad...moram i dori-st uslikati tanjur...ajme, koliko dugova...Confused

ma kad stigneš....a to ti je cijena dobrog rada...pa sad ti radi tako dobro....

dakle, bež podmetače...ok...kad stignem ...doslovce

a jesam zmotana...da te bežEmbarrassed
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 13:13
stigla uslikatiradove vani na dnevnojsvjetlosti, sada ispostavljam dugove...
dakle, prvo dori-st prikaz staklenog tanjura sa obrnute strane...
princip rada na njemu sljedeći- prvo 2K, nakon toga kolaž, nakon kolaža rižin papir, a kako izgleda odozada, prosudi sama

i ovako s prednje strane

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 13:20
i lula, podmetači za tebe

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 15:04
Mislila sam si da su tak dobri....zato sam te i žicala da staviš....Smile
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 19:05
Podmetači su ti stvarno za svaku pohvalu.Baš sam jučer bila u Ofertisimi i sjetila sam te se kad sam gledala podmetače.Razmišljala sam da ih uzmem i na kraju odustala...sad kad vidim ove tvoje baš mi je žao.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 19:25
Tanjur mi je smile94kao i podmetači!!!! odlično to radiš!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 19:50
nato svaka cast,sve mi je genijalno,zadnji kompletic mi je favorit,savrsen mi jesmile141smile141
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 20:52
svima je zadnji kompletic favorit...podmetaci su mi odlicni...sad se jos bolje vidi...a brsljan, moj omiljeni...mmm..
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 09:20
zahvaljujem vam moje dame odreda i šaljem vam smile79...
a sada odoh na motorijadu jer unatoč silnom decoupageu, ružicama i leptirićima, romantici i n ježnosti, ja sam

born to be wildesmile83

vikendom se pretvaram u zvijer....smile191
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 09:40
Zar i ti??? Baš mi je drago! smile71 Ja sam prestala voziti prije 3 god., malo sam se "uozbiljila" hihihihi...(moš* mislit, i sad mi srce brže kuca kad čujem motor)!
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 09:44
ja sam ti kako je lula rekla, čuvarica bubrega...a ja to kažem uteg u krivinama...vjeran pratitelj moga muža...on vozi, ja uživam i divljam po koncertima...ja sam luđa za cijelim ambijentom jedne motorijade, nego činjenjice da ja vozim motor...nije me strah voziti se sa njime, al me strah voziti ga sama...
drago  mi je da si i ti jedna od nas.. ima nas, nismo same u svemiru...x-files hahahahahahah
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 09:50
Eeee....moraš početi voziti, nema boljeg osjećaja!!!smile103
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 21:56
julijina kućica je konačno gotova, no čekam da se 3d medij osuši, i dnevnu svjetlost, pa da je uslikam u nekim boljim uvjetima od ovih večerašnjih... a do tada ću ostaviti dva brzinska uratka koja sam jučer radila kao malenu uspomenu na kraj u kojem živim...

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 21:59
oj, Baranjo moja....
odlicno, nisam ni sumnjala u originalnost...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 22:05
jako mi se svida podloga na pergameni...a i ovaj rub salveteeeeee
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 23:03
@mnataša1:baš je dobro i lijepo,krasna ideja i izvedba!
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 13:46
tanana...evo je...julijina kućica je gotova...

pogled na julijin balkon...ovdje sam malo 3d efekta improvizirala sa onim medijem za efekte (nisam baš zadovoljna, to moram najiskrenije reći)...vjerojatno nisam baš sve najbolje napravila...

ovo je pogled na prozor i na lampu iznad vrata...na lampi je medij za 3d efekt, a na cvijeću je isto bio, međutimme nije dojmio, pa sam prelijepila ponovno salvetu preko medija kada se posušio...

na klupčici za prozor sam pokušala postići izgled mramora...

a cvijet pokraj ulaznih vrata je napravljen standardno, das masom i salvetom...i zaključujem da nema meni 3d efekta do das masa efekta Tongue

pogled na balkon iz drugog ugla

i naposliejtku, pogled u cjelini...

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 14:36
napokon....evo ovako, jako mi se svida nacin kako si slozila krov, svida mi se i mramorna klupcica...i definitivno se slazem s tobom, nema 3D efekta do das dasa efekta...razocarana sam u 3D art potch...kucica je jako lijepa...i da, ove ciglice, tj.kamen mi je odlican...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 14:42
hvala goga, hvala...
ciglice su presvučene pijeskom,pa obojane

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.