Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 69> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() Gazanije me oduševljavaju, čak sam ih i na moru posadila...prekrasne su..
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
|
....proljeće ja nažalost ne vidim na pasiflori pupoljke...oni se pojave na mladim izbojima....provaj slikat mjesto za koje ti se čini da izbija pupoljak...krupni plan...
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Imaju samo oni mladi izbojci ali od pupoljaka još ništa...kada vidim koliko ih ima tvoja passiflora...ali dobro moja je još mala...
Manči na stranici ispred ima slika cijele pa ako možeš pogledaj tamo jer cure su tamo vidjele, a ja opet ne...
Hvala ti...
|
||
![]() |
||
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
|
...ne vidim.... trebalo bi biti, jer je kod mene već bila jednogodišnja....moraš još čekati... da li je na punom suncu?
|
||
![]() |
||
|
Znači i mjesto je u redu, sada samo čekamo pupoljke...
![]() No dobro, ako ne bude ni ove godine, pa biti će druge sigurno...
![]() |
||
![]() |
||
|
...ne žalosti se, sve ti je tako lijepo i zdravo....surfinije su opet odlične....sa placa su domaće??
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Sve cvijeće koje ti se počne gušiti šalji nama mi imamo mijesta da ih rashladimo
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
|
Manči-svo moje cvijeće je ili sa foruma ili sa placa- znači domaće.
Ne žalostim se uopće ako ne bude ove godine, bit će druge. Samo mi je pao kamen sa srca kada si rekla da ne vidiš pupove...jer ja je stalno pregledavam i ne vidim ništa, a onda mi shasha i otok vide pupove...
![]() Dakle curre, pupova nema do daljnjeg...
Niho ako ti se nešto kod mene sviđa a ti viči. A ovo nije banana nego kana. Mislim da ih imam dvije ili tri a rastu na očigled.
A prije si me pitala za ovu passifloru...dobila sam jednu grančicu malu prošle godine i super mi je narasla za sada. Najbitnije je da je zahvalan cvijet...
|
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
nisam stigla prije pa me evo opet kod tebe...svaka cast... zao mi je ako je ruza dosla jadno... danasnja posta dosta unisti... ako ce trebati poslat cu na proljece opet...
|
||
![]() |
||
|
Hvala još jednom!!!
![]() |
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
ma bit ce njih jos...neznam koju boju sam ti poslala al neke se bas puno rasirile pa cu imati ako ce trebati...
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
proljeće, znam da ću se ponavljati, ali ovoooooo:
![]() |
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Prekrasno cvijeće.
![]() I pripazi da nisi dobila koprivu umjesto lantane, kao što je meni dala Hoja. ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
|
Maslačak hvala, sve ćemo se dogovoriti dok ja vidim kako će kod mene biti situacija.
Hoya, zar nije prekrasna? Meni svake godine surfinije budu lijepe dok ne odem na godišnji, ali kada se vratim onda me zna dočekati svašta...Ove godine još dobro izgledaju, ali tko zna kakve će biti u kolovozu???
Smrcko šta da ti kažem...šokirala sam se kada sam se vratila....n šest tegli sam zatekla one male crne uši ili kako se već zovu...Prašim već drugi puta da pokušam spasiti cvijeće ali ne znam hoću li uspjeti sve spasiti...
Stavit ću sliku jednog cvijeta da vidite...
Ja sam sigurno dobila lantanu, skoro će procvjetati...Ako želiš budemo se dogovorile pa ti pošaljem ja lantanu
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Evo jedan od mnogih...
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ajde priznajem, trebaju mi naočale, na onoj sličici gdje je cijela pasiflora, sasvim na vrhu, desno, mislila sam da je pup, a valjda je list
![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Ja sam odustajala od balkonskog cvijeća zbog crvenog pauka, a sada sam pošpricala što su mi dali u poljoprivrednoj apoteci i nigdje bubice. Treba posprejat prije odlaska na godišnji.
Hojčeka ima super metodu da cvjeće preživi sušu kad ste odsutni, ako bude to radila neka poslika i stavi da vidite. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
A dobila sam još jednu lantanu , valjda bude jedna lantana.
Svejedno hvala na ponudi za pelc. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
|
lipo ti je sve rascvitano, a surfinije imam i jako sam zadovoljna kako napreduju...znaš nisi jedina koja muku muči oko zalijevanja za vrime godišnjeg |
||
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |