natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 109> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kucica ti je medena,preljepa je,stvarno si maherica..a detalji su mi ludilo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Kućica je jako lijepa,divim ti se na mašti i strpljenju,stvarno imaš smisla za das masu.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
hvala goga, hvala...
ciglice su presvučene pijeskom,pa obojane |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
napokon....evo ovako, jako mi se svida nacin kako si slozila krov, svida mi se i mramorna klupcica...i definitivno se slazem s tobom, nema 3D efekta do das dasa efekta...razocarana sam u 3D art potch...kucica je jako lijepa...i da, ove ciglice, tj.kamen mi je odlican...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
tanana...evo je...julijina kućica je gotova...
pogled na julijin balkon...ovdje sam malo 3d efekta improvizirala sa onim medijem za efekte (nisam baš zadovoljna, to moram najiskrenije reći)...vjerojatno nisam baš sve najbolje napravila... ![]() ovo je pogled na prozor i na lampu iznad vrata...na lampi je medij za 3d efekt, a na cvijeću je isto bio, međutimme nije dojmio, pa sam prelijepila ponovno salvetu preko medija kada se posušio... ![]() na klupčici za prozor sam pokušala postići izgled mramora... ![]() a cvijet pokraj ulaznih vrata je napravljen standardno, das masom i salvetom...i zaključujem da nema meni 3d efekta do das masa efekta ![]() ![]() pogled na balkon iz drugog ugla ![]() i naposliejtku, pogled u cjelini... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
@mnataša1:baš je dobro i lijepo,krasna ideja i izvedba!
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
jako mi se svida podloga na pergameni...a i ovaj rub salveteeeeee
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
oj, Baranjo moja....
odlicno, nisam ni sumnjala u originalnost... |
|
|
|
![]() |
|
julijina kućica je konačno gotova, no čekam da se 3d medij osuši, i dnevnu svjetlost, pa da je uslikam u nekim boljim uvjetima od ovih večerašnjih... a do tada ću ostaviti dva brzinska uratka koja sam jučer radila kao malenu uspomenu na kraj u kojem živim...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Eeee....moraš početi voziti, nema boljeg osjećaja!!!
![]() |
|
![]() |
|
ja sam ti kako je lula rekla, čuvarica bubrega...a ja to kažem uteg u krivinama...vjeran pratitelj moga muža...on vozi, ja uživam i divljam po koncertima...ja sam luđa za cijelim ambijentom jedne motorijade, nego činjenjice da ja vozim motor...nije me strah voziti se sa njime, al me strah voziti ga sama...
drago mi je da si i ti jedna od nas.. ima nas, nismo same u svemiru...x-files hahahahahahah |
|
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Zar i ti??? Baš mi je drago!
![]() |
|
![]() |
|
zahvaljujem vam moje dame odreda i šaljem vam
![]() a sada odoh na motorijadu jer unatoč silnom decoupageu, ružicama i leptirićima, romantici i n ježnosti, ja sam born to be wilde ![]() vikendom se pretvaram u zvijer.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
svima je zadnji kompletic favorit...podmetaci su mi odlicni...sad se jos bolje vidi...a brsljan, moj omiljeni...mmm..
|
|
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nato svaka cast,sve mi je genijalno,zadnji kompletic mi je favorit,savrsen mi je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tanjur mi je
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Podmetači su ti stvarno za svaku pohvalu.Baš sam jučer bila u Ofertisimi i sjetila sam te se kad sam gledala podmetače.Razmišljala sam da ih uzmem i na kraju odustala...sad kad vidim ove tvoje baš mi je žao.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Mislila sam si da su tak dobri....zato sam te i žicala da staviš....
![]() |
|
![]() |
|
i lula, podmetači za tebe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
stigla uslikatiradove vani na dnevnojsvjetlosti, sada ispostavljam dugove...
dakle, prvo dori-st prikaz staklenog tanjura sa obrnute strane... princip rada na njemu sljedeći- prvo 2K, nakon toga kolaž, nakon kolaža rižin papir, a kako izgleda odozada, prosudi sama ![]() i ovako s prednje strane ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |