Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 63> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zvrk nije me bilo neko vrijeme ali ovo što sam zatekla je neopisivo.
Istaknula bih ovu ružu penjačicu i zamislila nešto tako i u mome vrtu, ali to jasno nikada ne bi bilo tako lijepo kao kod tebe...
Uživala sam,
Prekrasno!!!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
upravo pijem poslepodnevnu kavu i svrljam tvojim vrtom:)
|
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
Polako cistim oko zarastene ruze
Anthemis (zuti cvijet http://www.bbc.co.uk/gardening/plants/plant_finder/plant_pages/13010.shtml + cosmos)
Foxglove (digitalis)
Prva articoka ove sezone
![]() Californian poppy
Hosta cvjeta
Lavanda
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Krasno ti je cvijeće.
![]() Čini mi se da i kod mene raste nekakav popi ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Zvrk ona penjačica koja se popela na stabloje nešto fantastično, ali i sve ostalo je prekrasno
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
hmm oduševljena sam
![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
Prostora ce biti puno, ali se sad to treba ocistiti od korova
![]() Sto vise razmisljam to mi se cini da ruza nece ostati, htjela bih saditi sve ispocetka a ne krpati oko ove ruze, koja izgleda lijepo na daljinu ali kad se priblizis samo cvjeta na vrhu biljke.
Buduci da znam da mi muz ovo nece prekopati jos neko vrijeme (trebalo mu je vise od godine da pomakne ovu ogradu
![]() |
||
![]() |
||
|
I mene je iznenadila da je tako visoko narasla , bila je vjencani poklon.
Imali smo tri dana prije nego sto smo isli na honeymoon, dobili smo jedno desetak ruza i trebali smo ih negdje posaditi prije odlaska
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Zvrk, je li tamo običaj poklanjati sadnice cvijeća za vjenčanje? Ako je, baš mi se sviđa.
|
||
![]() |
||
|
Ako se zna da volis vrtlariti onda ti ljudi obicno kupe nesto za vrt
![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Popi je baš lijep!! |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
i ja sam skoro izvadila jednu prastaru ruzu
![]() volim tvoj vrt sto je tako prostran ![]() ![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Jeeee popi mi raste i to i di ga nisam posadila i jesam svugdje se rasijao
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
I moj Poppy iz tvog sjemenja raste ali mi još nije cvao valjda hoće
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Zvrk, lonicera na južnoj strani će super uspijevati i rasti. ako ti je potreban hlad za stol, po meni dobar izbor jer ako joj napraviš pergolu, relativno brzo če sve prekriti, a nakon prve proljetne obilne cvatnje, tokom cijeloga ljeta cvate sa manjim cvjetovima, koji pružaju baš ugodan miris.
|
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Odlično je sve Zvrk, i hoste i ruže, kalifornijski makovi su baš lijepi, lavanda je prekrasna, ali najviše me se ovaj put dojmila artičoka jer još nikad nisam vidjela cijelu biljku artičoke sa plodom! Baš je super!
![]() |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Glog, mmmmmm obožavam miris njegova cvijeta i stalno se spremam ići u šumu ili negdje u živicu po njega, ali se MM buni zbog bodlji. Ima kultivara sa cvijetovima u boji, ali uopće ne mirišu, samo su dekorativni .
|
||
![]() |
||
|
Zvrk, tvoj vrt je uvijek lijep, uvijek nešto novo. Ruža penjačica je
![]() ![]() |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
|
Na ovoj slici se moze vidjeti koliko je ova ruza penjacica otisla uz drvo (iznad ovog ruzinog grma se vide bijeli cvijetovi sto vise sa grana ruza) ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |