Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 36> |
Korisnik | |
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Hvala Smrcko!
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno ,ružice ,fuksija ,hoste...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
koje prekrasno cvijeće..sve da ne nabrajam...bravo
![]() |
|
![]() |
|
Hvala!
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
wow onaj ogromini, plavi cvit na prethodnoj str., a šta je to?
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno cvijeće.
Jedno pitanje - da li sve hoste imaju cvijet u toj plavo lila boji?
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve je prekrasno, ali hoste su wow...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pčelica, to je ukrasni slak, penjačica.
Ona u sredini, što mi je najveća i nema šaren list ima bijeli cvijet, koji miriši. A za onu plave boje lista i još jednu ne znam jer mi nisu još cvjetale.
Hvala Lantana i Šmrcko!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Imaš prekrasno cvijeće!
Hvala ti na sjemenkama, danas stigle!!!
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
joooj, pa i ja imam ukrasni slak i lipo mi se razrastao, ali još nema cvita...to znači da mogu očekivat tako nešto lipo, baš si me razveselila...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
I drugi put monna! Hvala!
Pčelica ovisi samo koju boju si kupila. Ja imam još sjemena od ovog plavog, pa ako želiš javi se. |
|
![]() |
|
Polako napreduje nova gredica:
![]() ![]() Moja ljubimica je svakim danom sve ljepša: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće, horti ti je prava ljepotica
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
mačak, sviđaju mi se tvoje nove gredice uza zid a hoste su čarobne
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sjećate se moje napadnute dalije? Evo je, lijepo se oporavila i napokon cvjeta, a puna je pupova:
![]() ![]() I detalji iz ružičnjaka: ![]() ![]() ![]() Znala sam da neću stati na jednom kakusu kad počnem ponovo, ovo su prinove: ![]() |
|
![]() |
|
Brze ste cure (ili sam ja spora
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno cvijeće ,prinove ,ružice ...
A gredica super izgleda...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |