lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 49> |
Korisnik | |||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
Vas dvije ste spaljene!
![]() |
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
to sam te ja podsjetila na anđela... priznaj.... ![]() ![]() |
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
||
Hvala Izzy....nisam taj tip, ali ponekad me tako vuče da ju radim...ovaj put su ovi anđeli me povukli da ...bude tako.
|
|||
![]() |
|||
||
da da ...odvalila sam se od smijeha....
|
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
Klasika je odlična - uvijek pali!
![]() |
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
skužila odmah....ipak sam plava...
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
dobro ti je došlo, što god da je došlo, moja nježna dušice...ovo mi je tak
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
Hvala.....što me toliko bodrite, potrudit ću se odužiti novim radovima.
![]() |
|||
![]() |
|||
Tockica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
||
Hi
Ja sam savim nova clanica foruma (od jucer)
i nikako se ne mogu nacuditi kako je je cudesna decoupage tehnika.
Svakim danom sam sve vise odusevljena.
Bravo
![]() |
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
krasni motivi,krasni radovi,jako mi se sviđa shabby na kutijici
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Na tanjuru mi se jako sviđa kako si iskombinirala podlogu s motivima, sjajno se uklapaju, a kutijica je sjajna!
![]() |
|||
![]() |
|||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
||
I tanjur i kutijica...prekrasni.
|
|||
![]() |
|||
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
||
vratila sam se da vidim ponovno prekrasno ogledalo kad one sve neke nove krasote...
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
||
Kutijica je lijepa i dobro je izvedena originalna ideja ,a tanjurić!Presladak,presladak,ti prozirni leptirići,meni posebno lijepi!
|
|||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
Lijepi radovi, aali kutijica je pobijedila.
|
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
||
Crackle sottile...
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |