piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 33> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma skupljam ja,ali sad imam jedan veći projekt od fotića...jedan mali mirišljavi smotuljak
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
još jedna lijepa kutija
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Joj, eto vidiš, nisam znala da ti to slikaš fotićem pa mi je sad malo neugodno jer sam te "špotala"! Možeš me ovako
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Sada sve što zaradiš jednostavno stavi sa strane i kada skupiš dovoljno kupi si fotić...tek onda ćeš imati želju i motiv za rad!!!
Uživaj
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Proljeće,hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Piramida ja sam oduševljena!!!!
Lijepa mi je i plava kutija ali i ova manja...radovi sve bolji i bolji...
A fotići su ti sada jaaaako jeftini, a isplatit će ti se, jer ako ovako nastaviš uskoro ćeš početi prodavati svoje radove ( ako već nisi)...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Draga Izzy,kad bi ja imala fotić to bi bilo super...ja ti sve to slikam sa mobitelom,zato su tak loše slike.Budem opet probala,možda uspijem bolje poslikat.
I puno ti hvala za pohvalu ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Znaš šta!!! Ti si stvarno prljavi igrač! Napraviš nešto slatko i lijepo i onda mi to ne možemo vidjeti kako treba! Pliiiiiiiz draga, ako nemaš makro funkciju na fotiću, odmakni ga malo jer se ovako izgubi fokus, postane mutna! A stvarno imaš šta za pokazati! Igraj se malo s fotićem, sigurna sam da ćeš naći najbolji način!
![]() |
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
bravo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
superrrrrrrrrrrrrrrrrr!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
još jedna lijepa plava kutijica...super...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
neobican spoj boje podloge i motiva...svida mi se...svida...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Aaaaaa, ova je jako lijepa....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hej piramida, pa ti si se pravo primila posla!!! Bravo za radove, drago mi je da ti se salvetice sviđaju.
A što se tiče rižinog papira, možda ti nije došao do izražaja ako ti je tanjur bio reljefni...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |