Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 243> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prkrasna rapsodija u plavom, sa ponekim cvetekom u drugoj boji da ne bude preplavo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da i ja sam isto prvo pomislila da je sad triša sigurno najsretnija jer ima rapsodiju u plavom, sve plave biljke cvatu ...... mislim da si najzadovoljnija za plavi ljiljan
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ej curice baš vam hvala što šećete mojim i Trišinim dvorištem.
Kat.rea, saznala ime zvončića Platycodom grandilorus zwerg - trajnica, ima puno pupoljaka, baš se veselim cvjetićima.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
nisam odavno šetala tvojim vrtom, al znam da uvijek ima nešto lijepo za vidjeti - jumbo ivančice me oduševljavaju! pa gladiole,pa plave kugle, pa.....
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Triša, e baš mi je drago da sam pogodila sa cvijetom- niski balončić ili
Platycodon grandiflorus 'Zwerg'
Više o njemu pogledaj na katalogu decore: http://www.decora.hr/ |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala svima, a posebno bergeniji, koja me nagovorila na ovaj predivan cvjetak.
Već sam malo prolunjala stranicama dekore našla baončić i puno, puno zgodnih stvari za naručiti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
A ja prolunjala opet tvojom divotom od vrta...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
u tvom vrtu bas veselo:)
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo i ja prolupala pa da obiđem tvoj vrt u 3 sata po ponoći -i šta reći na to dokaz da mi ne dostaješ
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Uf Triša...kod tebe svega blaga! Savršeno!
![]() ...a ovo
ti je, bar mislim, jednogodišnji delphinium (kokotić)...ako nisam u pravu, nemoj zamjerit....ipak sam ja cvjećar-početnik!
Veeeliki pozdrav tebi i tvojoj preslatkoj pesici
![]() |
|
![]() |
|
O da to je, sijala sam ga, ali nisam imala pojma kako izgleda.
Danas je puknuo moj balončić i evo velikog plavog cvijeta - biti će ih puno
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Siješ, sadiš, maziš i paziš, pa se umoriš. I kažeš neću više, ali - samo do prvih cvjetića. I onda se sve zaboravi. Balončić je predivan!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Baš tako Hoya - danas sam presadila tvoj jastučac, a u cvjetni stup stavila lamparantus, kojeg ne treba zaljevati.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ma, baš mi je drago da je balončić po tvom guštu!
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
super, suuuuuper mi je tvoje dvorište, uživam ga gledati.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ovo je nevjerovatno .koliko je predivan. Još nisam stvarno čula da se tako formira 1 cvijet ali sad sam baš ostala bez riječi -i to još plavi cvijetić. Prekrasan je |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Je niho, baš je presladak, velik plavi cvjet, već su dva otvorena, a sve je puno pupoljaka-pravih malih balončića.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Stvarno je balončić -bombon!
Presladak je!
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Kod tebe se bas plavi u vrtu!!!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam, obožavam plavo, no nema što me ne veseli, a najradje bih cvjetni tepih s neke livade preselila u moje dvorište, kao što su ove slikane jučer u Krasnom na Velebitu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |