Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 58> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jesi, jesi
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
u tvom slučaju je to da si picajzlasta pozitivna osobina. samo nastavi biti takva! |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Drveni držač za platna?
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej ovo je super ispalo!!!
Super si ukomponirala trakicu i mašnicu sa platnima.
A gdje si nabavila onaj drveni držač za platna?
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Izvrstan rad! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
meni je ovaj rad krasan...originalna ideja i maštovito vrlo...ja sam ljubiteljica morskih motiva...samo bi izbacila ptičicu i stavila recimo morskog konjića...mislim da će prijateljica biti
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
a znaš mene
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
More, ti to odrađuješ noćnu smjenu?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
izzy jel trebam još nešto napisat? mislim da su druge sve napisale, a ja samo mogu ponovit njihove riči.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Nataša! Ovo mi je bilo zanimljivo za raditi jer je malo drugačije... A ja sam ti dijagnosticirana kao picajzlasta, pa puno planiram, kombiniram, tražim i bla, bla... zato kod mene izrada traje... a i svaki rad je i nekakav poklon ili sitna narudžbica tako da ima svrhu, a to volim...
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
izzy, tebe nema pa nema, a kad se vratiš, čovjek nemože skinuti oči i pogled sa tvojih radova...gdje ti je kraj...prvo ona kutijica kao vjenčani dar, a sada ovo...dakle, neopisivo prekrasno
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Ti sa mora i ne ljubiš morske motive?!?!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga ovo je cista fantazija,iako ne ljubim morske motive,ovo si vrhunski izvela,i jako,jako mi se sviđa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() |
|
![]() |
|
Sutra će ga dobiti, mislim da će joj se svidjeti jer su to njene boje... Meni se osobno najviše svidio natpis - morat ću ga uvećati i staviti na ulazna vrata stana!
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
ovo je predivno...sigurno je prijateljica bila odusevljena poklonom...totalno drugacije...i sto mi se svida - funkcionalno...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Nakon pauze (opravdanje i ispričnica u mojoj drugoj galeriji) jedan manji ukras za zid mojoj prijateljici, shabby loverici... Zbog nje počinjem sanjati u shabbyju!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A sad moram nadoknaditi zaostalu domaću zadaću - toliko sam vidjela novih radova na forumu, moram ići komentirati te ljepote! ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Izzy, osnovat ću fun club obožavatelja tvojih radova!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() Kad me neme neko vrijeme onda ne pregledavam radove po redu, nego prvo one čiji me najviše zanimaju, a pa tako sam te našla iako si već pobjegla na drugu stranicu.
Odlična je kutijica, ma šta se tu ima za kazat više, sve su ti rekli!!!!.
u mojim nastojanjima da napravim neki sat po uzoru na tebe, uspjela sam u mjesec dana doći do faze da sam neki bezvezni kupljeni sat rastavila i sad moram čekat da mi se upale klikeri koji motiv da stavim
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Da i meni se jako sviđa.....ne želim biti mladenka.........ali želim takvu kutijicu.
Bravo za Izzy
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
a ja se ponadala da nas je izzy inenadila jos nekom novom kutijicom....smrc...smrc...
drago mi je da se mladenki svida poklon, mislim, kome se to ne bi svidjelo??? |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |