Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 63> |
Korisnik | ||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zvrkica uvijek inovativna i nešto zanimljivo se dešava
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Wimbledon je poceo ali nema kise [/QUOTE]
![]() Draga moja gledam ja taj Wimbledon ove godine i sve se čudim, Englezi investirali u krov na jedinici i sad ni kapi kiše, trebalo je krov odavno napraviti pa ni kiše ne bi bilo. Ali zato je ima kod mene u Čakovcu koliko želiš, ove godine sam samo jednom cvijeće ja zaljevala, ostalo je kiša.
i da slažem se s Gogom možeš nam i druge stvari prezentirati.
|
||
![]() |
||
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
|
Joj što obožavam Britaniju. Najradije bih malo pomaknuo Italiju na Sredozemlje, a vas dovukao tu kod nas u Jadransko more. Pa da svako malo skoknem u šetnju vašom prekrasnom zemljom.
![]() Oduševljen sam vrtom, ali i vašim stilom gradnje kuća i pomoćnih zgrada. Molim te, ako nije problem, da fotografiraš malo zgrade, a i okolicu vašeg posjeda. Hvala unaprijed.
|
||
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
Znaci bit ce kise za mjesec dana [/QUOTE]
![]() ![]() Wimbledon je poceo ali nema kise
![]() |
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
Jutros sam pomagala organizirati summer fete http://en.wikipedia.org/wiki/F%C3%AAte u obliznjem selu.
Puno stvari je bilo u kartonskim kutijama ali sam nasla nekoliko drvenih kutija u kojima su prije bile vjerujem jako skupe boce vina.
Iskoristiti cu ih za nesto u vrtu
(vec sam ih jako dugo trazila)
|
||
![]() |
||
|
hana,
lonicera je cjetala krajem 5. i pocetkom 6. mj.
Ima slika na str. 21
Kod nas su velike vrucine (za nase uvjete
![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
sve super ali kak ti izgleda lonicera? Može foto? Sigurno je predivna ako cvate
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
zvrk
![]() |
||
![]() |
||
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
A vidjeti ces kako divno izgleda kad procvjeta
![]() |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Baš sam sretna što si stavila sliku lucifera jer ja to imam ove godine prvi puta u vrtu i nisam imala pojma ni što je ni kako cvate, isto ima takve pupoljke
Žuti poppy je predivan.....
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
gioiaa, silveK - malva moschata http://theseedsite.co.uk/profile316.html jako brzo raste, i zasijava se samo . zeljka 23 - recept za uspjeh articoke nemam, ali nase sve koje sam stavila kao dio cvjetnjaka rastu, muz je isto tako posadio nekoliko u polju (vjetar i prilicno mokra zemlja preko zime)ali ni jedna nije prezivjela
![]() |
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
![]() |
||
![]() |
||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
|
Da, i mene baš zanima izbliza ta malva, jel to jedna vrsta slijeza?
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
i meni bi takav uljepsao dan
![]() ajde slikaj cvjetic Malve,ovako se bas i ne vidi ![]() |
||
![]() |
||
|
Pogled na californian poppy mi je dosta da mi uljepsa cijeli dan
Malva
Sedum kamchaticum
Crocosmia lucifer ce uskoro procvjetati (crveni cvijet)
|
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
Biljčice predivne...
A artičoka je super...moja nažalost stoji na mjestu ,kako sam je zasadila u proljeće
![]() Koji recept postoji ,da i moja uspije?
|
||
![]() |
||
|
kat.rea - hvala na posjeti i savjetima
![]() Sve se vise priklanjam ideji da nista ne posadim na tom zidu .
Za zastitu od sunca koristimo suncobran (kada jedemo na terasi), inace uzivamo u suncu (ne toliko cesta pojava kao kod vas
![]() ![]() Lupine obozavam imati u vrtu i prije godinu,dvije sam ih imala jako puno.
Izvadila sam ih jer su ih vec godinama napadale velike biljne usi.
Za sada su ovi lupini bez ikakvih nametnika
![]() |
||
![]() |
||
|
Ja je rastem u sklopu cvjetnjaka, lisce izgleda divno a izgleda da mu vise pase zaklonjen cvjetnjak nego u povrtnjaku u polju (tu su nam sve biljke articoka propale).
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |