|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 50> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
U mome Raju kako ga Gogić naziva desio se kaos, jučer je bilo nakon dugo vremena lijepo vrijeme i ja krenula konačno malo (barem sam tako mislila) da ga opljevim, a kad li ono ima toliko toga za pljeviti ispod tih velikih listova, radi ovih ludih kiša sve je toliko bujno i ima toliko "novih" biljčica da sam u jednom momentu sjela i počela zazivati moju dragu Baka Beu da me dođe prosvijetliti što treba definitvno van a što je zapravo cvijeće. Tako da se zna za ubuduće da zbilja nisam takav "vrtlarski maher" jer ću u dogledno vrijeme tu postaviti fotke tog neidentificiranog bilja i molim bez podsmjeha ako nisam prepoznala najobičniji drač. I tako sam ja jučer do prvog pada moga tlaka (niskotlakaš sam, treba mi puno da mi se tlak digne) pljevila, ali danas ujutro nisam baš previše zadovoljna svojim poslom ima toga još jako puno za napraviti.
za moje vjerne čitače
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
Dragi moj veliki G, hvala Ti na ovim prekrasnim komplimentima i vrtu i ... a zašto se mi ne bi dogovorili da i ti vidiš uživo moj Raj i pripadajuće djelove???
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() |
Slažem se, ljiljan je stvarno neobičan.
Tija blago tebi. Imaš sreću da se možeš uživo diviti takvoj "mašti" i umijeću Majčice prirode. Pokazuje ih kroz svaki cvijetak koji imaš u vrtu.
A da umije, sigurno bi ti se i sama zahvalila što si tako revna čuvarica njezina Raja.
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
![]() |
Nato "naša" u Grami u Čakovcu, ali viđala sam ih i po Konzumu i hvala na posjeti
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() |
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
![]() |
Hvala vam svima na lijepim riječima, a draga Triša kod mene se barem kava može popiti u svako doba dana a i noći
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
Sve je rečeno -svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() |
ona crvena ruža penjaćčica uz drvenu kućicu je moj favorit
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
Nema, što nema u tvom gradskom vrtu, reći bi da nije ni mali, iako vidim da ga ti od milja tako zoveš. Jednom tko zna, možda ću ovu savršenu ljepotu vidjeti uživo, jer isplatilo bi se sigurna sam, a možda bih i kavu dobila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
ovo je tvoja najkraća poruka napisana meni dosad, nije da se bunim ali .... hvala maleni
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() |
Znao sam da će vrt ovako izgledat, sa-vr-še-no!
Pljesak molim!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
![]() |
super tija! vrt ti je zaista prekrasan...volim ovako fotkano, da se sve vidi, a onda i pojedinačno...ljiljan, campanula...ma sve je slatko!
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
Tija, prekrasan ti je vrt!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
Ja ću sama sebi zabraniti da gledam ovakve vrtove, pomalo sam zavidna, a ta mi se osobina baš ne sviđa
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() |
konačno zato jer te dugo nema a onda nas frapiraš sa slikama koje su sve jedna ljepša od druge
|
|
![]() |
|
![]() |
Hana, čemu ovo "konačno" - meni ljepše biti Voajer, jest da sam jučer jedva našla svoju temu ali eto da se i ja izreklamiram
Manči napravila sam ispravak netočnog navoda - hvala
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
....oooo, kako ti se sve razraslo i rascvjetalo.....idealno vrijeme za vrt....
...visoka campanula je Platycodon...imam ga od lani moj je Platycodon astra...
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() |
a konačno-predivno, drugo ne moram reći
|
|
![]() |
|
![]() |
Hoya hvala na pomoći oko imena, i hvala na lijepim riječima, trudim se koliko mogu i koliko mi dozvoljava ovo ludo vrijeme, a zadnje dane se osjećam ko slalomaš "vozim" (radim po vrtu) između razno raznih pljuskova.
Cvetlin i moj je favorit ljiljan i da sam znala da su toliko lijepi kupila bih više lukovica.
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
![]() |
Jako mi se sviđa sve,a one cigle oko gredica baš super, a cvijeće prekrasno, moj favorit je ljiljan. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 50> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |