anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 48> |
Korisnik | ||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
joj jako mi je lijepa ova kutija, a tek kak je sve ce-ce, uredno, za 10!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
jel ti to sad žicaš novu turu kolača???
![]() tako su očiti moji "skriveni" motivi? [/QUOTE]
E draga moja, nisam probala niti prvu
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
kao što sam već dodala za tvoj rad...dodajem i sada...prekrasna ideja, izvedba i beskrajna ljubav prema djedu...svaka čast...jako lijepo
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
[/QUOTE]
![]() tako su očiti moji "skriveni" motivi?
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Ja sam ona druga iz kombinacije...samo što je to inačica imena...gdje v=u, uz dodatak slova l.Hvala ti draga.
|
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
i bakini kolači su bili mmmmm.
moram sad hitno i za baku nešto napraviti. [/QUOTE]
![]() kutija je odlična i funkcionalna i to mi se najviše sviđa
|
||
![]() |
||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
|
Ova kutija mi je super, pretpostavljam da joj ima "sto" godina, ti si je obukla u novo ruho i motiv mi je baš primjeren "jeseni života"... super, super...
|
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Bravo, sve je za pohvalu, i gesta za dida,
![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
hvala cure! i djed je bio zadovoljan. primjetio je čak i da je novo ogledalo unutra. i prije je bilo ali kako je bilo staro već su izbile neke fleke po njemu pa sam išla kod staklara da mi izreže novo. i bakini kolači su bili mmmmm.
moram sad hitno i za baku nešto napraviti.
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Djed je sigurno ponosan što ima takvu unuku. Prakrasan rad. Mislim se da će djed biti oduševljen uratkom. Sretan imendan djedu!!!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Ma gle ti ovo! F-a-n-t-a-s-t-i-č-n-o! Tako krasna (i sočan) motiv, prekrasno iskombinirano s bojama, decentno i onda ono ogledalo na kraju - nemam riječi! A najljepše od svega mi je što si se ovako potrudila za svog djeda...
![]() |
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
didu će se poklon sigurno svidit. i sretan mu imendan!
![]() |
||
![]() |
||
|
hvala, piramida. nadam se da će mu se svidjeti. znaš kako je sa starim ljudima, više im ništa ne treba ali kad im posvetiš pažnje i vremena kao da si im dao cijeli svijet. a moj djed je to sigurno zaslužio. čekam da stane kiša pa idem k njemu, a sigurno je baka i kolača napravila....
![]() |
||
![]() |
||
|
lula, sretan i tebi imendan.
![]() |
||
![]() |
||
|
Blago otvome djedu...što ima takvu unuku. Bit će da mi je imenjak....
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Prekrasan poklon,djed će biti oduševljen!
|
||
![]() |
||
|
danas moj djed ima imendan i dobit će svoju dotjeranu kutiju za pribor za brijanje ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
plavi cvijete, dođi k sebi.
![]() |
||
![]() |
||
|
kupljen je u ofertisimi, a cijene se ne sjećam baš točno, nešto mi se mota po glavi nekih 11 kn ili 13. uglavnom nije bio skup.
ali dugo ih tamo nisam vidjela.
![]() |
||
![]() |
||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
|
ajme tanjuric je presavrsen!!!
ja nemrem doc k sebi kak je lijep ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |