lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 49> |
Korisnik | |
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Može draga Karmen uvijek si dobro došla..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
S velikim ponosom predstavljam vam prvu teglicu svog leptirića. Iskreno se nadam da ću od sada imati nekoga u kući tko će samnom djeliti ljubav prema decoupageu. Hvala ti kćeri, za mene si posebna.
NAPOMENA: sama je bojala, raspucavala, izrezivala salvetu, jedina mala pomoć bila je oko iscrtavanja kontura na leptiru.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
predivan rad...što reći doli....majko ponosna budi nasljednicom svojom...
prekrasno... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
jako lijepo leptiric radi...bravo! uz takvu zaljubljenicu u decoupage nije tesko i sam postati zaljubljenik...a tek uz takvu uciteljicu....hm...hm...leptiric ce biti pravi majstor...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Blago mami što ima takvog leptirića i leptiriću što ima takvu mamu!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
5+ za leptirića!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
mislim da su i mami leptirici sad narasla krila! s razlogom si ponosna.
veliko
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam, drage moje, svaki vaš komentar iščekuje s velikom radošću i veseljem....otprilike to izgleda ovako....mama, a da odemo pogledati što su tete rekle....hvala vam u njeno i moje ime....
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Prekrasni su radovi, princeza ti je talentirana, moglo bi tu bit ono kad učenik nadmaši učitelja.......Baš su sa stilom i uredni , izvrsno!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Neka bude...tako, ja ću biti sretna. Ja volim kad su radovi uredni, ali ona ....mala djevica, a za njih je poznato da su picajzle...
![]() P.S. kad sam stavila fotke na kompjuter, komentar njen je bio...hmmm, kakva je to tu gore flekica, to se ne vidi kad ju ovako gledam.
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
koliko je njoj godina? nadam se da je makar iznad 15, jer ako nije bacit će me totalno u očaj... prekrasni su radovi
|
|
![]() |
|
malena ...9 godina....još nema imat će u 9 mjesecu...
Ne očajavaj, to djete raste uz mamu koja nema mira i koja stalno nešto kombinira, slaže, a nekako je posebno vezana i to je njen način da mi pokaže naklonost. Najveći kompliment koji joj možeš reći ( za sada, naravno jer se to s godinama mjenja i kasnije to skoro nitko ne želi čuti ) je da je ona kao njena mama. Puca na to od sreće i ponosa, a tek kad joj netko kaže da je još i bolja od mame DC9 nema tolika krila kolika njoj narastu. A meni se samo suze sretnice pojave i ona knedla u grlu od emocija.
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Nema ljepše čarolije kad mama i leptirić pred večer zajedno sjede, planiraju, izrezuju, ljepe.... to govorim iz vlastitog iskustva i potpuno te razumijem lula.....
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Teglice su krasne,posebno mi se sviđa osnovna(ljubičasta )boja a motivi tako lijepo odabrani.Baš ima smisla ,baš ko majka a ima vremena da te i nadmaši.Uz takvu učiteljicu...
|
|
![]() |
|
Istina Božice, to je čarolija, jer se nekako opustimo i zaboravimo tko je mama tko je kćer...budemo na istoj valnoj....i to je poseban doživljaj
|
|
![]() |
|
Hvala ti maslino, obje nas vesele tvoje tople riječi
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Kaća ...malo prije sam na picasi gledala tvoje satove, ona felga me fascinirala...kao ideja...bravo tebi....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Super! Dobra ti je crvena boja! Teško je pogoditi baš pravu
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |