Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7879808182 104>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 21:08
niho pa sve je zeleno...možda misliš na ovu japansku krizantemu (ako se ne varam) e ta je i meni jaaako lijeoa i nadam se da će opstati na brijegu,a za svaki slučaj ću koju u teglicu zasaditi Wink

e korjenko pa zamisli ti to,a prvo sam kat reu maltretirala za mladicu pa se nije primila pa kupila jednu i sad odjednom raste smokva na gruntu Approve bit će posla,ali bit će to slatki posao i jako se veselim i odbrojavam dane smile214

sashka moja..znam kako to ide sa zaboravom...imam drvce ginko bilobe pa nam mogu spremiti listiće za žvakanje...kažu da pomaže smile78 danas sam spomenula polovici da obavezno moramo tvoje dvorišče obići i da će pasti na dupe kad to vidi i ..zaintrigiralo ga je Thumbs%20Up smile115

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 13:07
Nekaj  sam htjela reći,osim pohvaliti vrt i cvijećesmile120,no zaboravila sam(nisam te htjela"napasti" jer"zachatavaš" svoju temu,kaj u stvari i nije bilo zachatavanje ,jer tu moš"laprdat" kaj i koliko hoćešLOL)
No,da...kad se sjetim bum se vratilasmile42

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 10:33
Najljepše je kad te nešto onako nenadano iznenadi ko tebe smokva.
Sviđa mi se tvoja fuksija, to je ona uska crvena, ja imam usku bijelu.
Dobar ulov novih biljčica,  imat ćeš posla na GO Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 09:27
Baš si dobila predivne biljke -pogotovo na 2 sličica sa desne strane ovo zeleno -predivno je
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 09:21
smrcko nije blizu kuće smokva,a znala bih da je sa pelcerima došla svaki od njih znam na pamet Wink nema veze samo neka ona fino naraste pa će biti smile50 jutros nisam odoljela..na dolcu kupila žutu daturu..bar tako teta kaže da je žuta Wink ajme kako se veselim GO imat ću dovoljno vremena sve složiti kako sam zamislila Smile a moram i Lantanine cvijećke fino smjestiti..a za sada su posađene u lavor smile71

a moram smisliti i vezu za internet na brijegu

Zagorski bregi
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 03:31
Kod Kontesice uvijek nešto zanimljivo i lijepo. smile141Smokvicu ti je podvalio  susjed da sruši kuću ili ti je došla sa pelcićimaWink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 23:16
Sve ti je prekrasno, i cvijeće i vrt! smile57
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 14:05
nato, budem štucnula koju grančicu kada bude vrijeme Wink 

Zagorski bregi
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 08:39
evo konačno i mene malo u tvom vrtu! plumbago predivan pa se bilježim sa štovanjem ako će biti viška ??
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 21:45
sve je super, naravno plumbago prednjači, a tek vrtsmile141
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 20:12
pa kam si nestala,a ja radim planove da na GO krećem na turneju..prva stanica je Samobooor (GO počinje drugi tjedan) Wink zvrc te ja da se dogovorimo Wink i onda redom
ali dolazim sa vaser vagom sam da znaš smile156

Zagorski bregi
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 17:48
Napokon zalutala i ja malo do tebe.
Vidim u vrtu kod paradajza i krastavaca ravnije redove... LOL Thumbs%20Up

Plumbago ti predivan i moj je počeo cvjetati!

A jesi li se ti odlučila kud ćeš prvo, jeli do hoye ili horti? Ili te i shasha čeka još uvijek.  Kad sam ja na redu sa kavicom?

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 10:24
smile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 10:14
Povrće i cvijeće - baš lijepo

Plumbago prekrasan, ja sam jučer zabola par grančica - tko zna, možda uspije
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 10:08
znači ipak je smokva..onda su sad dvije u dvorištu smile214
Triška to ti je sa špagicom i dva kolca nekaj napravljeno Approve

Zagorski bregi
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 09:48
Kontesa, plumbago ti je predivan, baš je zgodna ona pelnjalica za pomidore, morat ću i ja tako.
Smokva ha - a da je sadiš ne bi se primila.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 09:43
Kontesaa, ono je prava pravcata smokva. Clap
život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 23:20
osim trave u vrteku raste još ponešto Wink

paradajze smo prorijedili i sad ih ima na više mjesta posađenih..samo da ne dođu beštije od bolesti

krastavci rastu ko šašavi..ovakva penjalica nije dobra,ali sad je kasno za mijenjati ju

ciklica je uskoro za branje i spremanje za zimu,a mislim da ću ju opet i posijati

od barem 30 flanci paprike (dvije vrste) ostalo je par,a iza su silvekini koktel paradajzeki Smile

vlasac cvate

kako sam čeprkala po cikli tako sam ponijela one silvekine kovertice sa sjemenkama u kojima su bile tikve,ali kiša je počela i ja sam brže bolje zbrisala,a sjemenke ostale na gredici..kako je kiša stalno padala tako se papir razmočio i imala sam kaj vidjeti LOL moram ih preseliti  Smile

pola salate je u cijet otišlo tako da su se susjedine kokice veselile,ali pola je pobrano..
jučer je bilo vijećanje na vrtu sa susjedama...jel ovo smokva ili nije i otkud ona tu????

Zagorski bregi
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 23:14
lijepe su ti biljčice, a za apteniu ne brini, ona će sad procvasti kako treba....Smile

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 23:07
evo mene sa brijega..kiša,kiša i još malo kiše,a u pauzama čupak drač,pardon, travicu u vrteku ..sreća da će GO uskroko pa će i više vremena za sve biti Wink

žemske drage,hvala što ste malo prošetale vrtekom, slobodno koju travku ispuknete Winksmile156(no šala mala)

Hoya hvala, šećem ja tvoj vrtom odavno i divim se,a već sam pomalo i dio tvog vrteka k sebi seliti i zato velika smile78

Gio, tvoja mama ima grb,ali ja nemam Wink pošto sam negdje u 6 razredu OŠ pročitala Gričku vješticu i M.J.Zagorka me oduševila,malo sam posudila njenu kontesu Neru (nobles nisam,ali tamnokosa jesam hehhe) LOL

Nihoo pa daj uspori malo da ponesem alatke Wink

Susjeda moja draga pa ti spisak radiš već mjesec dana heheh,a onda ti objasnim i za mrmljanje..to ti je genetski LOL..još ovaj tjedan radim pa ako imaš vremena,mogu se dokotrljati na onu obećanu kavu Wink

imam i nekaj slikica LOL ne cvate niš posebno jer kiša stalno pada,ali nađe se ponešto

Triškaa nije bijeli (iako pojma nemam u kojim ga sve bojama ima) plavi je kao i tvoj Thumbs%20Up plumbago se smjestio i uživa

i nova fuksija..nema cvijet kao one prije,ali ima poseban list

jadnička clematisa sam već skoro otpisala,ali on je uporan i cvate,a počeo je i listove nove tjerati..možda drugu godinu bude pravi ljepotan Smile

kadifa i prkos se sami rasijali..njih više i neću saditi u teglice samo na jesen pobacati sjeme kamo hoću i neka rastu (a sigurna sam da tu nije bila kadifa prošle godine)

trubljicu sam maličku kupila na dolcu i ona fino napreduje samo joj nešto lišće jede..pa sam to pošpricala neopitroidom..vidjet ćemo dalje jer ispod lista nema ničega

lijepi dečki su počeli cvasti,a malički su još

silvekin mak u rasadniku nije mogao dočekati presađivanje i odmah je tu procvao Smile

i andreina rudbeckia je procvala smile213 a silvekine iz sjemena lijepo nikle

desno je bijeli,a lijevo plavi krumpirko..treba ih urediti,bijeli je puzavi,a plavi bih u stablo..kako ću to napraviti? help

sirotica se malo patila,ali fino napreduje i sad sramežljivo cvate

svaštara..ginko biloba u sredini,a uokolo duhan i dature..duhan čeka da mu mjesto napravim

malo kućnih cvijećki..gornji red je forumaški, prva s lijevo je zagorkina begonija,pa nešto iz skradnika što je bilo na ponudi i hoyina hoya Clap nadam se da se dobro slažu LOL

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7879808182 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,330 sekundi.