JAPANSKI VRTOVI |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 01:59 |
Odlučila sam otvoriti ovu temu nakon što se je moj nećak vratio iz Japana i poslao mi prekrasne fotke koje je snimio za mene, znajući koliko volim cvijeće i prirodu, a ja to želim podjeliti sa vama....
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slike će ići bez uobičajenog komentara jer ništa ne znam o njima, samo da su prekrasne.....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Za večeras bilo bi dovoljno. Slika imam još, kad vam dojade ove stižu nove...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Slike su prekrasne.E da je malo te prirode i kod nas.Bijeli i roza grmići mi se sviđaju.Što je to?Ne kužim se baš u grmlje.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej, pa to ti je najljepši poklon, slike su fenomenalne, predivne, baš si nam to dobro pokazala, uživala sam, svrati ću sigurno još koji put.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hvala nečaku, slike su fenomenalne
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
O!! divni su!!! :))) totalno se vidi feng shui u njima, divni su :)))) naoko ponegdje razbarušeni ali svaka vlat trave na svom mjestu :)))
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Uhhhh... u mom kraju se kad nekome nadjes slabu tacku kaze "De me nadje" Bas tako!
Rododendroni su da ti oci ispadnu a i ostalo ne zaostaje. Necak se vratio, ja iz tog raja ne bih, nikad
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Stvarno predivno
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Ajme koja ljepota. Mene bi teško makli iz ovih vrtova, najradije bi se ovdje ulogorila.
![]() jagoda samo ti stavljaj nove slike, da još uživamo, please. |
|
![]() |
|
Drage moje drago mi je da vam se sviđaju japanski vrtovi.Slike su stvarno prekrasne i imam ih još, ali moram prvo na fotobucket a to traje....Pokušati ću sutra spremiti novu kolekciju slika.Imam jedno zapažanje, Mimar zar si promjenila avatar?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
ja bi kao i mimar rekla: A di me nađe! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jagoda, hvala ti na ovome, baš mi je uljepšalo dan
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
slike su mi toliko lijepe da su mi sve već na desktopu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |