Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 33> |
Korisnik | |
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislim što reći prekrasno.... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() Ovo su isto naši radovi.......
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
A vama cure drage koje hvalite moje radove hvala od
![]() |
|
![]() |
|
hortenzije su salveta jedna od ljepših s tim motivom, a moja juniorka radi odavno, a sad radimo uglavnom zajedno.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
sve pohvale mlađoj decoupagerici...definitivno izgrađuje svoj jedan vrlo profinjen stil...nema što...ima i od koga učiti...jako lijepo joj ide...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Sve pohvale i Božici i Božici junior....stvarno ste uigrani tim...tandem.
![]() i moram priznati da kad gledam neznam koja je koja...radovi su mi svi od reda sjeli i neznam izdvojiti favorita, a i ne želim jer obje radite super.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Toliko ljepote,da ne znam kaj uopće izdvojiti,možda ipak vrć sa suncokretima..nekako mi je poseban!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
mene su opčinile hortenzije
![]() a juniorka je od prvog rada majstorica! nemoj mi samo reći da su joj to prvi radovi!?
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Zato ja gledam kako si to izvela do savršenstva nigdje se ne vide rubovi. Mislila sam da je print pa sam već dobila komplekse, hihihi
Zaboravih reći super su ti radovi
|
|
![]() |
|
Salveta Karmen na nježno-žutoj podlozi tako da se stopila s bocom.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Božice da li je ovo print ili salveta?
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
To su cvjetići na zelenoj podlozi, imam ti ja duple, isto sam ih dugo tražila. Pošalji adresu.
|
|
![]() |
|
Svim curama..... hvala na pohvalama... |
|
![]() |
|
Ne, Nataša to su obični mali stakleni tanjurići iz offertisime za podložak za svijeće (par kuna), ali su natupkani dva puta bijelom decoupage bojom, odnosno, drugi sloj ima i kap roza boje. A stvarno izgledaju ko gipsani sad i ja vidim. I da, hvala ti puno na pohvalama.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
draga, kod tebe štancaona neka...eksplozija totalna...
jako lijepo ti to ide... preslatki su mi ovi ramovi od gipsića i taj motiv salvete... i ja je imam i stalno e gledam, ali nikako da smislim što...ovo si dobro uradila jel mi se to čini, ili je za podložak, odnosno za gipsanje poslužilo nešto iz kuhinjskih elemenata, ili s evaram, pa imaš baš takav kalup? |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Božica junior je junior valjda samo po godinama, ali po radovima bih ju svrstala u okorjele veteranke koliko je to lijepo i uredno i precizno!
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
ove zadnje boce su fenomenalne...bravo!
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |