moje slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 17> |
Korisnik | |
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izzy, ekspermentiram stalno ali ja sam ti veliki perfekcionist,volim uredan rad i često nisam zadovoljna učinjenom.Trenutno radim etui za naočale(10 kom), kupila jeftino , oslikati ću i dati kod djevojke koja ima kozmetički salon, možda se koja njezine mušterija zainteresira. Jedino mi je problem odrediti cijenu.... Ne mogu vam ih pokazati, već sam napisala da mi je sin odnio digitalac na more.....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Tegle za cvijeće su jako lijepe, ali me ogrlica oborila - predivna je! Baš onako, prava morska! Jako lijepe boje si koristila!
![]() |
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
hvalka monna na informaciji,ostajem onda na akrilnim i bojama za staklo
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Brani, ulje na staklu mi je teže raditi nego akril, baš zbog gustoće. Slike su onda dosta reljefne, zbog debljeg namaza. Njega ipak koristim najviše za slikanje na platnu.
|
|
![]() |
|
lula zahvaljujem ti na pohvalama. Sada ću 10 dana samo raditi ,jer mi je sin digitalac odnio na more, a onda kad se vrati sve slike staviti na forum
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Draga brani...koliko ljepote si mi priušitila dok sam gledala tvoje radove...hvala ti. Uživala sam. Imaš ruku umjetnika i taj dio sebe nemoj nikada ostaviti, jer tu ruku prati i umjetnička duša. Svaka ti čast.
|
|
![]() |
|
monna , ja radim samo sa akrilnim bojama jer ovaj način crtanja zahtjeva gustoču boja i zato što su akrilne boje pokrivne, pa ako pogriješim samo naneseš novu boju(platno i papir) a sa stakleninih površina jednostavno ostružeš ili opereš. Ako si probala crtanje na staklu uljanim bojama htjela bi
znati tvoje iskustvo... pozdrav |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasni radovi. Originalno, lijepo, uredno. Svaka čast!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Nadam se da vam se sviđa moj cvijetnjak,uživo još bolje izgleda, a ovo slikanje na platnu nije baš nešto , dosta je teško slikanje jer platno traži dosta boje i upija pa rad nema onu nježnost i mekoću.....mislim da znate što sam htjela reći. Mnataša hvala,hvala......
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
zaista si umjetnica...prekrasno...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() pokušaj slikanja na platnu, dosta loše slikano jer mi je sin razbio ekran aparata pa ne vidimo kako slikamo |
|
![]() |
|
![]() ogrlica za moju Maju |
|
![]() |
|
![]() ![]() jučerašnji rad |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme koja inspiracija!!!
Aktovka je zaista pre, pre,prekrasna!!!
Ali i ostali radovi su mi zaista originalni...bit će ovo ljeto skupljanja školjki po plaži...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ja sam radila s bojama za tekstil, i to za svijetli tekstil (postoje boje i za tamniji)... To sam radila presvlaku za košaru za ručnike na ne znam više kojoj stranici svoje galerije, no nije ni bitno! Nisam oslikavala bojama već radila šablonu u motivu hibiskusa i ostala sam oduševljena teksturom tih boja za tkaninu! Lijepo su guste i odmah se upijaju u tkaninu, ali se pak može dobiti s njima krasan prijelaz boja iz jedne u drugu! Fiksirala sam rad (kad se osušio) glačalom s naopake strane i piše da se može prati i do 60 stupnjeva u perlici iako još nisam probala!
![]() |
|
![]() |
|
Lilly Vanilly5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 42 |
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Ako se radi baš o bojama za tekstil, nakon sušenja treba ju fiksirati peglom s naopake strane slike, s tim da se podmetne nešto pod sliku, papir za pečenje ili obične papirnate ručnike, a isto tako i na platno, dakle ne peglati direktno na tkaninu. Treba jedno 15 minuta prelaziti preko oslikanog dijela i nakon nekog vremena oprati na ruke ili u mašini na 30°C isto preokrenuto. Vrlo slično kao i kod svile... Bar je meni to funkcioniralo, iako ja nisam toj tehnici baš posvećena kao nekim drugima
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
malo se igrala bojama po platnu,dosta teško ovakvim načinom crtanja.Jeli netko možda zna da li se boja mora nekako fiksirati (peglanjem ili....)
|
|
![]() |
|
Sjajna ideja! Ja imam jednu od žutice i počela sam ju nositi u dućan umjesto običnih vrećica, super je praktična, samo nikako da ju ukrasim! Dakle, pretplaćujem se na jednu kod tebe!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |