natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 109> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemoraš, odustajem...naučila sam kada treba stati kod nečega što ti ne ide...jednostavno, ne brukati se ....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
ma daaaaaaaaaj, pa kak se ja obrukam....a ne necu se obrukat kad ti pokazem baranjsku kucu...kontam da bi ju djeca bolje izmodelirala...i to ne bilo koja djeca, vec ona u predskolskom...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Nataša, ja isto imam problema sa crtanjem... Čiča Gliša je moj top projekt, sve kompliciranije od toga jednostavno ne ide! Pomirila sam se s činjenicom da nemam talenta za neke stvari i gotovo! Probala sam i ja s knjigom, čak i onom namijenjenu djeci, pa sam se smijala sama sebi nakon pola sata truda kad sam vidjela nastali rezultat!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ja se ne volim brukat, ja volim priznat da mi nešto ne polazi za rukom i odustati od toga...pa tako i od crtanja za koje javno kažem da mi ne ide... |
|
|
|
![]() |
|
o tome ti i pričam...to je isto kao i recimo vožnja automobila i vožnja motora i bicikla...autom ovladavam bez pol pardona, ničega me nije strah ni nakon neszgode iz koje jedva izvukoh glavu, al na biciklu da me vidite, pa to je ravno svjetskoj kataklizmi, jedva se održavam na dva kotača....stoga o motoru ni ne pomišljam, moje motoričke sposobnosti toga ranga su ravne prahistorijskoj amebi... ito je i sa crtanjem i slikanjem,kada nešto ne ide, neide, i džaba se praviti da nije tako... |
|
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
ako bas o takvom neumijecu crtanja pricas onda ok...ali jednostavno mi je neshvatljivo, paradoksno ili kako god hoces to nazvat da ti nesto tipa kreativnog izrazavanja ne polazi za rukom...tete salvete ne znaju druge stvari koje radis ili si radila...zato ja ne mogu vjerovat....od heklanja, vezenja, zlatoveza, jaja, gipsanja, modeliranja, decoupaga, nakita, ocrtavanja zidova...mobila...i jos uvijek ne mogu vjerovat...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
|
![]() |
|
pa kad je tako, šta da se pravim da imam motoriku ko kineski gimnastičari? ili ruski klizači...kada sam smotanija po tom pitanju i od bambija i tupka i glupka sveukupno...nema te amebe koja bi mene zeznula...
|
|
|
|
![]() |
|
ispravak netočnog navoda...jedino zlatovez nisam nikada do sada radila, čak n i probla, ali nije isključeno da neću ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
vidi ti nataše kako je svestrana!!! bravo. znam i ja heklanje i vezenje, ali moram priznati da sam to zanemarila.hoćemo to staviti na razne hobije?
|
|
![]() |
|
možemo staviti...ja sam to odavno zanemarila jer imam povrijeđen palac desne ruke, pa me jako boli kada heklam, a i vezem, malo mi je tada u neprirodnom položaju,pa je nezgodno...a moram reći da sam to jako zanemarila otkada mi se sin rodio...
samo...upozoravam te...morat ću početi već večeras radove slikati da uspijem uslikati sve što sam do sada radila... kada krećemo sa otvaranjem? |
|
|
|
![]() |
|
Eto, šta su ti Slavonke! I ja sam se okušala u nekakvom vezu prošlo ljeto, veoma amaterski doduše, ali imam dvije meni lijepe male ukrasne jastučnice!
![]() |
|
![]() |
|
izzy, da ti otkrijem tajnu?! ja ti nisam slavonka, nisam čak ni baranjka (iako u baranji živim već 11 godina) ja sam ti bilogorka... :)
|
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ja imam dio toga poslikan. moja mama puno veze, dosta toga i proda, pa smo to unazad par godina nastojale redovito poslikati. morat ću pregledati te fotke i napraviti nekog reda pa onda možda....
a ti fotić u ruke i slikaj
|
|
![]() |
|
i neću podvaljivati mamine radove pod svoje. |
|
![]() |
|
to je uredu, to se cijeni...od sutra otvaramo novu galeriju... a jesi me sad napalila, sad neću imati mira dok neštoneodem uslikati i staviti odmah... |
|
|
|
![]() |
|
šta? već sutra? pa ja morat srediti fotke. i mi se moramo srediti jer ćemo dobiti![]() |
|
![]() |
|
je, imaš pravo...otvaram tam priču, stavim rad i krećemo..
da ne dobijemo ![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mnataša, ja se vraćam na tvoju temu... Kutijica je mrak!!!
Tako lijepo ukomponirano, pedantno, ma super je...bravo
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Kakav je to fajt? Hoću i ja ...to mi ide.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |