Moj mini-mini vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 23> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svega pomalo ničeg previše, krasno - još dok otpustiš "kočnicu" biti će toga
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
A navećer već cvijetić |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Datura je jučer imala ovaj pupoljak
|
|
![]() |
|
I moja trubljica je procvala-tek jedan cvijet ali bit će ih još
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo majstorice, ide to tebi, ma prekrasno je sve
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
WOOW Lili koliko vrsta kopriva imaš, vidjela sam na prvoj slici od neki dan u vazama
![]() Tvoja dva anđela, seka i braco, slatki ko sa čokolade......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
bravo za muža kad je sklonio cvijeće
|
|
![]() |
|
Na sreću ništa strašno. Prevrnuo mi vjetar samo bugenviliju i fuksiju,ali se nisu potrgale.
|
|
![]() |
|
Hvala Željka,danas je kod mene užasno puhalo i nešto tegli je isprevrnulo,nisam bila doma sreća MM je uspio skloniti trublju i veliki oleander. Sutra ću vidjeti dal je bilo puno štete.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
|
![]() |
|
Anaida trudim se da imam svega pomalo- za sad kolko mjesta tolko cvijeća!
|
|
![]() |
|
Tweety hvala, vrt je bio stvarno mini,ma meni još uvijek je jer ima još stvari koje treba maknuti da bi izgledalo onako kak sam ja zamislila.
|
|
![]() |
|
Hvala bako -oni su moji najdraži cvjeteki,sve ostalo je usputno,ali stigne se sve.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kako je "gužva" s vrtovima, začas padnu na neku daleku stranicu. I ja tek danas opet kod tebe.Idem tamo gdje sam stala i tako ugledam tvoja dva najljepša cveteka. Joj, kako su ti slatka dječica! Pa imaš ti dosta posla i s njima a uspjevaš si posložiti i cvijeće.Bravo. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vrtić ima svega pomalo - baš kako i treba biti!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Lilly, mislim da tvoj vrt stvarno vise nije mini mini vrt, ako je to ikad i bio:) Imas prekrasno cvijece, super ideje i puno volje!
![]() |
|
![]() |
|
E da je od susjeda nebi mi bilo tolko žao da tako slabo rase. Ali svakim danom sve više buja,vjerovatno bi bolje napredovao da nije u teglama.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
sve lijepo napreduje a narast će i slak
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pametna zaštita od susjeda
![]() I ja sam prijašnjih godina imala problema s slakom, nikak da popuni ogradu ispred kuće, a ove godine radi tolike kiše - ne mogu ga obuzdavati ![]() |
|
![]() |
|
Pa više manje je rascvjetano,a stolice su odavno vani ali tebe nemaaaa
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |