natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 109> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala draga karmen... ovo je zaista priznanje mome satu..
guštala sam ga, al zaista guštala radeći... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nataša na pojedinim radovima se može osjetiti koliko netko gušta u stvaranju pojedinog.
Na tvome se definitivno to osjeti...
Sat je zaista prekrasan, pravo umjetničko djelo...
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Sat je predivan...za takvu ljepotu bilo je potrebno puno umijeća , ljubavi i strpljenja, ali kad čovjek vidi kako to dobro izgleda , stvarno se isplatilo. Fenomenalan je.
|
|
![]() |
|
hvala...dobri moje duše...hvala...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Sat ti je stvarno predivan,vidi se da si ga radila od srca i da si uložila puno truda u njega...isplatilo se!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
sat je fenomenalan! jako jako mi se sviđa ovo rješenje sa visećim grozdovima. izgledaju kao pravi. šta 3D? to je definitivno neka viša dimenzija.
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
sto vise reci...slazem se s curama....dosad najbolji tovj rad...i definitivno (nek se nitko ne uvrijedi) najbolji sat na forumu....(((PS. sjecas se da si rekla da tvoj sat nece biti ni blizu onih sto smo gledale na netu....e pa nisi bila u pravu...da smo se kladile sad bih ja bila ponosna vlasnica sata...)))
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
vidila kutijicu, divila joj se. stvarno je lijepa. al kad sam vidila sat... |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kao iskusna "urarica" moram ti reći da ti je sat PREKRASAN! To je tek prvi, a šta će biti kasnije.....
![]() |
|
![]() |
|
cure moje, puno vam hlava...
izzy, pohvala od tebe zaista puno znači kad aje sat u pitanju... hvala ti... |
|
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
sat je prekrasan, ja ne mogu stići ni pregledati tvoju temu, a kamoli komentirati.... baš pomislim da sam vidjela zadnji rad, kad ono novi... vidi se da vam godi odmor...
|
|
![]() |
|
hahahah...da, zaista godi... |
|
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
sat je prekrasan
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() Btw, jel' mi možeš otkriti tajnu gdje nabavljaš ovaj krasni brojčanik u podlozi?
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mogu draga moja, nema tu tajne...skinut je sa neta, ukucala sam clock face i otkrio mi je puno brojčanika...zatim obojan instant kavom ... i to je to...nema puno tajne... |
|
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Thanks
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
nema na čemu... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() Draga moja morala sam ga pogledti još jednom...prekrasan na prvi dojam...a usput mi je svaki dan ako je to uopće moguće još ljepši i ljepši... |
|
![]() |
|
hahha...hvala ti najljepša...ti baš znaš čovjeka uveseliti i dati mu poleta...
moram ti priznati...psttt...al nemoj nikome reći...i meni je sve ljepši i ljepši... |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |