Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 69> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kleome su prave ali vodenike još ljepše-prekrasne
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
štefice tvoj vrt obara sa nogu...
|
|
![]() |
|
Baš mi je drago da ste bile u mom vrteku
![]() Lantana ,riječi ti se pozlatile.Samo nek moja bugica ostane u lijepom cvatu bar do zime ![]() Flavia,da nam bar dođe lijepše vrijeme pa če i naše bungevilije još lijepše cvasti. |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Štefica, super ti je cvečeko! Posebno mi je drago da ti je procvala bugenvilija!
![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Olender je prekrasne boje, a bungevilia će biti ko u Dalmaciji.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Štefice povirila i ja tvoju vrtnu bajku, sve pohvale za tvoje cviće ipak izdvajam bugenvilu koja mi leži pri
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Štefice
![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
ovo je bolje i od večere za 5
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
bez iznimke- čista petica
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve krasno , ali žute dalije
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() Sve ostalo čista 5 - ica.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Krasno cvijeće!!!
|
|
![]() |
|
Hvala svima na pohvalama
![]() Dada,moja truba ne mjenja boju,stalno je žuta i draga mi je baš zbog toga što jako dugo drži cvijet. Imala sam i onu koja je cvala rozo ali sam ju preko zime stavila u podrum i smrzla se. Moja za sada ima dosta lišča,držim ju na mjestu gdje ima malo sunca ,a više hlada. A kako tek miriiišiii...Najviše se osjeti u jutro i pred večer |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Čini mi se da imamo iste anđeoske trube...da li tvoja kasnij, po rubovima poprimi narančastu boju? Moja je izgubila dosta lišća, ne znam što joj je...Tvoja je prekrasna!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |