Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 69> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
može, može..veselim se svakom novom cvijetu kao malo dijete
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Nema problema .Kad sazrije,na vrijeme ću obavijestiti i šaljite adresu na PP .
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
ako će biti sjemena i ja bi malo...
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Stefkaja,meni su ti one postale tako drage ,a isto nisam znala za njih prije ovog foruma. Bit će sjemena ,pa ko voli ,nek izvoli ![]() |
|
![]() |
|
Ne znam zašto ti ne bude cvao jer i ja sam za sebe ostavila istu grančicu ,isto je bila u vodi cijelu zimu i sad mi pušta cvijet. Ali možda če meni cvasti zato jer svaki tjedan kad prihranjujem pelargonije prihranim i oleandere. |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
vidio sam zuti oleander,dobro si ga njegovala.Moj crveni izgleda nebude cvao ove godine.
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
cleome su predivne..dok nisam vidjela na forumu nisam ni znala za njih a tako su super
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
bajka je bajka i ništa drugo.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Cleome su prekrasne
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sorry,Otok,tek sad vidjeh da si mi i ti pisala.
Hvala Otok ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Niho
![]() Hvala Marijankica ![]() Hvala Bromelija ![]() Hvala Andrea ![]() Hvala Toni ![]() Hvala Anaida ![]() Hvala Smrcko ![]() I svima drugima hvala koji šečete po mom vrteku. Andrea,meni ti se jako dopadaju oni patuljci,žabci,snjeguljice,labudovi i sva ostala stvorenja i čine mi vrt bajkovitim i baš sam zbog toga i nazvala svoj vrt -vrtna bajka- zbog tih malih (ili velikih ![]() Toni,si vidjel svoj oleander? Još malo pa će i bijeli procvasti. ![]() Smrcko,da vidiš kak je tek "uredno" kad kosim travu sa flaksericom ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kleome su ti prekrasne, jedva čekam da moje procvatu.
Gladiole za 5. |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo cvijeće uistinu...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
lijepo cvijece
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Hej, oduševila se gladioli. Carevo oko se raširilo po našim vrtovima naveliko!
![]() Cleoma se i meni jako svidjela, ali mi nije uspjela iz sjemenki. Kako ja volim bajke, i baš si skladan naziv temi dala!!! |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
oduševila me ova boja gladiole, carevo oko je lijepo
vodenke ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
baš mi se sviđa naziv vezan uz vodenike
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |