Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 39> |
Korisnik | |||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() A vidim da se i Rei sviđa!Kako slatkica izdržava vrućine ,voli li se kupati?
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
||
Baš je fenomenalna i možeš je staviti u vrtni dizajn kao primjer
![]() |
|||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|||
![]() |
|||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
||
Nije uopće skromna stazica- predivna je i super se uklopila! |
|||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|||
![]() |
|||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
||
Jučer i danas je bila radna akcija u našem dvorištu. MM i ja postavljali smo stazu od stare cigle i betonskih kockica (on je ipak napravio puno više, na godišnjem je)...i tako dok sam čekala da se učitaju slike, malo sam bacila oko na temu o vrtnom dizajnu...sad sad u dilemi, trebam li se hvaliti svojom stazicom, jer mi u usporedbi s onim što sam vidjela izgleda nekako skromno...
Ali što je, tu je...dok ne dobijem na lotu, bit će to najljepša stazica (u mom vrtu i užoj okolini). Još pokoja sitna korekcija... ![]() ![]() ![]() |
|||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|||
![]() |
|||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
||
To je ljetni jorgovan...inače, malo je više ljubičast, ali nekako mi fotoaparat uvijek iskrivi crvenu i ljubičastu boju.
Da, to je runolist.
No problem! Samo me podsjeti... |
|||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|||
![]() |
|||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
||
Mislim da je ali na prvoj
![]() Imaš predivne rudbekije ove malene žute su prekrasne tu sortu nemam, moram se sjetim na jesen da te žicam
![]() |
|||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
||
stvarno nemam što za nadodati ovoj ljepoti
![]() |
|||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|||
![]() |
|||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
||
Prekrasno cvijeće
![]() |
|||
život je more
|
|||
![]() |
|||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
||
Prekrasno cvijeće i prekrasne boje
![]() |
|||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|||
![]() |
|||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
||
Pa naravno da budemo tebe ignorirali uz ovakvo cvijeće
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
||
lipo cviće lipih boja a i fotografije su ti super
|
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
krasno cvijeće krasnih boja
|
|||
![]() |
|||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
||
ma sve ti je super a slike cvijeća nikad nisu dosadne, ja se po 100 puta vraćam u vaše vrtove
|
|||
![]() |
|||
||
Nemam nekog novog cvijeća, jedino mogu ponovo slikati već viđeno, pa mi je to malo...eto, ne želim biti dosadna. Ali evo, danas sam vidjela par novih cvijetaka, a sigurno ću ubaciti i pokoju novu sličicu starih cvijetaka...ako vam bude dosadno, ignorirajte me. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaboravila sam kako se ovo zove... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo cvijeta već drugi puta ove godine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I to je to... ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
||
Sad bum ja ko Baka:dosta priče,hoćemo slikeeeeee!!!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
||
Do sada sam na Donatinoj terasi gledala lijepog krumirka, a ovaj tvoj je nadmašio ljepotu svih krumpirka koje sam do sada vidjela. Dada, ako imaš rokovnik zapiši me za grančicu budleje kad ju budeš rezala.
|
|||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|||
![]() |
|||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
||
Dado tako ja več 2 puta "lovim" moje tigrice, najprije nisu skroz otvorene, a poslije već cvijet otišao
![]() |
|||
![]() |
|||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Sad ću morati pričekati da se otvore novi cvjetovi...sjetila sam se dva puta da trebam slikati narančasti rub, ali je oba puta bio mrak, pa se nije dobro vidjelo.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
||
Ma žuta truba je krasna, ali ja čekam sliku kada dobije narandžasti rub, da vidim kako će možda jednog dana i moja žuta izgledati
![]() ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |