Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali vrt (monna)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali vrt (monna)

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 7>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 19:57
ruža ,neveni, krizantema...super izgledaju, rascvjetano i veselo!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 18:29
i kod tebe je još kao da je ljeto sa primjesama jeseni , ne da se naše cvijeće!Thumbs%20Up
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 15:06
Baš je lijepo, posebno mi se sviđa ruža, baš je lijepa..
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 11:54
Evo i mene sa nekoliko svježih slikica iz mog cvijetnjaka:

"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 22:39
Nema te već dugo...nadam se da si na moru i da se kupaš...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:20
Heja ,samo da javim ,recept za krastavce je odličan ,od sada radim po njemu.
Mada sam probala i jedan jako sličan ...

A gdje su nove fotke?
Uvjerana sam da imaš puno lijepih stvari za pokazati!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 06:10
bravo,imaš baš svega
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 17:58
monna sve ti je super i povrće i cvijeće..
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 09:14
Opet sam morala poviriti u svoj "tefter" da se potsjetim gdje je taj "mali" vrt! U kojem nema, čega nema. Nemoj mi se smijati, ali uz svu cvijetnu i povrtnu ljepotu, oduševili me: mali krastavci i prekrasan karfijol(cvjetača)!Big%20smile
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 13:32
Baš mi je drago da ti je mokro u vrtu, pa imaš vremena za fotkanje, sad se bar možemo diviti tvom cvijeću.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 23:07
Još malo pa će procvasti plave gladiole, i jaaaako sam radoznala , jedva smile213 čekam i to s fotićem da mogu odmah slikati
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 19:32
Koje gladiole !!!!! Moje imaju samo list i baš sam ljubomorna, e ....
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 14:24

Ljepota u tvom vrtu...

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 13:56
kod mene je malo pre bio pljusak,sad ugrijalo,jadne biljke:(
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 13:45
Hvala cure! Konačno je sunčano, samo da se vlaga osuši, strašno je sparno poslije ovih kiša, pa onda na posao u vrti i povrtnjak! smile161
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 11:08
Kod tebe nahranim i dušu (cvijeće) i tijelo (povrće) Clap
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 00:15
vauuuu,divno cvece
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 00:13
Hvala ti na receptu ,kada isprobam ,javim kako je ispalo!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 23:11
Baš si ga mogla nazvati malim vrtom. To je grandiozno. Voće, povrće , cvijeće za pamćenje, tvoj mali vrt je jako "veliki".
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 21:53
Lijepi vrt i povrtnjak, a monna-1 vrijedna kao i uvijek Clap, a sve tako uredno. Panj već sada super izgleda..... ruže prekrasne.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 7>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.