Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jesam, šmrckice, bajsali smo noćas, sad smo ispratili zadnje goste i sad bi išla spavati, ali - vidi sunca vani - "moram" van!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hoya sve lijepo.Hvala za informaciju za paukovo oko. Klijanci i sjeme... Ja sam zaključila da je bolje da to ni ne uzimam. Jednostavno nemam sreće da niknu kako treba. Mora biti baš biljčica, flanca kako kažu Zagrepčani, onda hoće, niknut i kod mene!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nije valjda da opet bajsaš, nema te drugi dan
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
HOJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
E, baš sam bajsala, a sad ću to platiti tu na poslu!
|
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Mala jesi li ti kupila sebi trenerku ili kostim da osunčaš sa nama svoju
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga moja, puno sreće želim, vidiš nema me pa propustim neku finu tortu sigurno, a hrpa svjećica gasila se danima zato te i nema, ali nije ni mene bilo pa ti opraštam. A samo da znaš sada imam 4 lantane i tvoja je narasla nečuveno, ona iz sjemena, pretpostavljamo da je žuta.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša, hvala ti!
Nije me bilo, posvetila sam vrijeme obitelji i prijateljima. U petak kod nas kući, a nedjelja u Bribirskoj šumi
i kod prijatelja u Jadranovu. Ovo nisam mogla, a da ne podijelim sa vama. U prirodi izgleda božanstveno, na slikama se ne naziru rupe u kamenu. Neobrađeni je kamen. Ovo je kamin, a ne znam da li više sliči na pećinu, jaslice ili kamin:
U ovoj kućici nekada davno živjeli su Vilma, Fred, Beti i Barni.... Zaista sve, baš sve je od kamena, a zidovi. Zar nije kao kod Kremenkovih?
Žao mi je što je bila noć pa vam nisam mogla slikati dvorište naših prijatelja. Kažu da se turisti zaustavljaju i slikaju silno cvijeće. Ali drugi puta. Za sada samo ovo:
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoya super proveden prekrasan dan, pa da stalno sam mislila na koga me podsjećaš, sad sam se sjetila "obitelj kremenko"
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš ste se lijepo proveli
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Šmrcko, možda smo bile blizu. Ja sam ti prošla kraj terena!
|
|
|
|
![]() |
|
Tek sam u 17 bila na terenu, a gljivarila sam prema Risnjaku.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
![]() |
|
Hi, hi, moji ti slabo čuju moje želje za cvijećem. Ukrasni grm, živicu i slično - to kupuju i bez rođendana.
|
|
|
|
![]() |
|
Pa da kao i moj voćke, ali cvijeće, to doduše zgodno (zamisli "zgodno") izgleda, ali se ne može pojest.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
meni je i onak tu sve će će i prekrasno to se zna valjda odavno, a sad konačno znam da imam i ja lantanu
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vidim da je vikend proveden vrlo kvalitetno...
![]() |
|
![]() |
|
Je proljeće, stvarno mi je nedostajalo malo opuštanja uz društvo. Neprekidno se družimo više od 25 godina (neki i duže), ali su nas malo obaveze primirile. S njima napunim akumulatore!
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |