Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 289290291292293 370> |
Korisnik | |
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
More...more... od samog pogleda se osjećam osvježeno.
Veseli me čuti da je mali pomoćnik stigao
![]() I moram reći da je lantanina čipka predivna, super si to uočila i podijelila s nama.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lantana, baš je bilo ružno bez tebe.
Vidjela sam sinoć da si šetala po vrtovima, pa sam si mislila napokon je uhvatila malo vremena. Vrt, kao i obično prekrasan, ali ona slika budleje i plavog neba je ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Stvarno pravi morsko-cvjetni ugođaj
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
E sad je kod tebe prava morska idila...oblaci i kiša prošli i prži sunce. Kamenjar izgleda super!
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
svaka slikica priča za sebe i sve lijepo uvezeno u knjigu "morsko-cvjetni ugođaj" prelijepo
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nije me bilo 5 dana, u kući nas ima 22, svaki dan paket toalet papira, a dalje da ne govorim. Došao i moj unuk, odmah mi je pomogao rezati ocvale ruže i zaljevati, onda mi ništa nije bilo teško. Voljela bi da sam imala više vremena za njega, ali tako je to kod nas ljeti...
Danas osim gostiju svi otišli pa sam malo bila po vrtu i slikala, sve je presuho, vjetar puše već 5 dana i u kombinaciji s 35 stupnjeva sve sprži. Ovako je izgledalo oko podne vjetar i sunce Bugenvilia se nakrivila od vjetra ![]() Lantana odoljeva i suši i vjetru ![]() Mala cikas pušta 5 novih listova ![]() Jedna velika čuvarkuća cvate ![]() Mini dalija ![]() Lampinjoni ![]() Rudbeckia ![]() Dobro neću ga više slikati, ovo je zadnji put ![]() Nebo je nevjerojatno plavo, a budleja sjajno bijela ![]() Kamenjar jedva diše od vrućinr i vjetra, ali lantane i gazanije se nedaju ![]() Ruža penjačica ![]() Bura u kanalu i jedna jedrilica ![]() U sumrak je more bilo modro i slika je posve drugačija ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Sve su moje pa makar i na slici
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Drage moje lijepo bi bilo kad bi jednom zajedno popile kavicu na terasi, ja bi sigurno bila sretna.
Niho sve te plažne rekvizite ja imam, od ležaljki, suncobrana, šlaufa, madraca ma neznam kud ću s tim, samo ti dođi i ne brini... Lana2 nadam se da ćemo se vidjeti ovo ljeto, skokni malo do Bola. Horti ne treba ti dobitak na lotu, samo se javi... Triša, ma kod tebe sve raste, od picmoljaka napraviš čudo. Željka, tigrov cvijet je prekrasan, ali traje samo jedan dan. Mačak, gladiola u prirodi ima još ljepšu boju, ali je zbog sunca ispala svjetija. Bergenija, rado bi ja napravila đir do Rijeke i Istre, možda jednom... Još jednom hvala svima uz jedan mali cvjet lantane koji izgleda kao paška čipka ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
E Lantana da znaš, kad dobijem na lotu dolazim u onaj tvoj apartman samo radi te predivne terasice okružene cvijećem. Već se vidim tamo zavaljenu uz nesicu i knjigu.
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Uzivam ....i zato nista ne komentarisem!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Za tvoj vrt i cvijeće mi ponestaje riječi! Jednostavno na sve |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
I ja bih na onoj terasi kavu rado pila i uživala u pogledu.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Tigrovo oko izgleda predivno!
A krumpirko odlučio se boriti kroz život...tako je sladak sa cvijetićem!
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Kod tebe i dalje predivne slike! Na onoj terasi bi bilo krasno popiti kavu!
Ona crvena gladiola je oprekrasna! Kod mene tikvice cvjetaju punom parom, ali nikako da se zametne plod. |
|
![]() |
|
To je Lantana pravi čojk vidi kako me podržava i ja i on će mo se podržavati tise ništa ne brini-i ne idi ni kod jedne od njih dvije ode čojk i ja osta samo sa jednim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Citiram:
Hvala još jednom, a kad ide za Bihać lijepo molim preko Rijeke. [/QUOTE]
Mislim da je ipak najbolje preko Istre - najkraće je!![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo me jel me netko tražio - vidim u tvom vrtu agapantus podsjeća na mene, ali ja bi da moje tigridie počmu cvjetati, a neće, tko zna zašto, no čekamo.
Lantana koju sam preko Hoye dobila od tebe sada je moja najveća od svih i žuta, žuta ko sunce.
Hvala još jednom, a kad ide za Bihać lijepo molim preko Rijeke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
i tigrasti ljiljan je predivan
![]() |
|
![]() |
|
Niho, ja nekidan malo šetam po forumu i onako se nasmijala za sebe (normalno na tvoj post) i pita MM što se smiješ, kažem ja njemu kako je Niho napisala sve ću dati samo mi Sadika ne dirajte, a on meni kaže pa to je prava žena, trebamo ići kroz Bihać kad idemo u VŽ.
|
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 289290291292293 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |