Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 184>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:09
smile156---nemam više komentara
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 14:28
Hvala vam na posjeti Hanočka i Nihica

Ovo je moj anđeo čuvar i nesmijem ničim špricati da ga ne otrujem.

Jede jaja zlatice i uši sa biljaka.

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 15:31
Svi se okupili u tvom vrtu, a mene niste čekali. Baš ste neki, mogla sam skoknuti za jedan časak. Tikvice patašon imam i ja dobila od Vere 4, jestive su i fine, dakle kad slijedeći put pohaš tikvice evo me, zvrcni - dolazim.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 15:38
Dugo nisam bila po vrtovima, pa sad doživljavam šokove. Pa Šmrcko vidi se da se naradiš u vrtu. Prekrasan ti je.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 17:09
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

kamenjar ti famozno izgleda, a anemone su preprekrasne. Jesu to su one iz Nemčije?
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 17:21

Panj je našao društvance.

smile227koji panj i korito u drvu (valov rekli bi MI slavonci ili kopanjica bi rekla Franjica), svaka čast, Clap.

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 17:31

šta ti je ovo na prvoj slici? prekrasno je i u "mojoj" boji Big%20smile.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 17:34

Jeeeee, procvali su ti, jesam ti rekla da hoće, Big%20smile.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 17:56
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Lako što ste svi hvalili pomidor, ali ja sam MM danas u vrtu pričala kako je smrcku gore već sazrio i razvila čitavu teoriju o najlonima ... Zamalo je opet bilo: A hoćeš li i ti meni dogodine napraviti kao što imaju oni ...

Sad si sve mislim da li smrcko slika (osim svojeg) i tuđe salate i krumpirsmile39?
Ja se stalno divim njenom vrtu, jer znam kako je mali teren uopće, a nakon ove spačke baš si isto mislim čiji vrt Šmrčko slika Wacko, da ona nije cijele Fužine poslikala.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 18:02

Isto kao i kod mene da će propasti samnom. A u biti imamo više od bilo kog od njegovih, još ako što dobijem od roditelja bit ćemo na kraju i bogati.

Ali sreća je najbitnija i tvorimo je sami, zato gamad lagano iz života i na vratima imati jednu ovaku ako se nedaj Bože pojave
Draga moja ja več dugo tvoj vrt ostavljam "za sutra" jer mi je puno za čitati ( i pisati), a ne mogu samo letimično preletiti, ali danas si me več puno puta nasmijala, ali ova ti je najbolja, a pogotovo smajlići.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 18:42

smile78
Ma luda ni je neka lantana, još se nije digla a prošla ponoć. Gledam je svako pola sata. Imam osjećaj da se po cijeli dan listovi kreću i pomijeraju.

Evo Hojine lantne.

Pripremam britvicu za brijanje listova.

Rastu mlade grane, ovo mi je najsumljivije zar već grana.  Svaki dan pokušavam da se opečem listovima, nakraju ću je ubiti pipkanjem.

Ne samo da ste me nasmijale, nego istjerale iz kuće, išla sam pipati lišće moje lantane.... i je dlakavo odozdol, ali odozgora nije LOLLOLLOL, nadam se da si ju već obrijala Wink, jer ja kasnim.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 18:49

smile227 koja boja ruže.

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 18:59

Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Sa Baka .beom i ona sine rastura u 3 sata -bože šta nam radi ovo cvijeće sve sam do 4 sata sijedila

Samo vas dvije tako nastavite , pa ćete imati kolutove oko očiju kao i jaOuch.

Ej Niho imam novi smajlić za tebe  da nebude onaj stalnoLOLLOL
na to i Maricu Hrdalo LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 19:06

Savjet za zakorjenjivanje ruža.

U prvom mjesecu nakon smrzavanj i snijega, to bi bio možda 3. mjesec iskopa se kanal u koje se stave grane ruža i okolo njih se pospe sitni krumpir ( koji vam ostane nakon zime, osoba ima svoj krumpir pa joj ostaju veće količine). To se prekrije na površini zemljom. Navodno da se svaka ruža primi.

Koliko se ostavi u tome ne znam, mojoj mami je osoba rekla dok joj ruža ne zatreba???Embarrassed

Nadam se da će netko probati , te da vidimo rezultate.Wink
 a šta sa krumpirom, potjera li i on?
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 19:14

jel ovo tekoma kao stablo na prvoj slici, a što je na drugoj?
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 19:16

Jedan pravi ljepotan.Polarni psić.

ajmeeee samojed smile71
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 19:20

Sve slike iz Bosne su prekrasne, ali ova sjenica je supeeeer.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 19:34

Kalifornijski mak sam nikao , valjda sam ga na priboru prenijela ( sjeme).

Ružice pokrivačice tla.

Mak sijem več par godina i nikako do cvijeta, a ovaj je suuuper, ali ruža pokrivačica, takvu sam ja htjela, a imam samo svjetlo roza šmrc.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 19:45

To mi Hanica nije jasno. Kod mene su jako teški uvjeti za biljke, pa eto procvjetao je. Još ga napali mravi i voluharica. Kod mene je zemlja pjeskovita i jako se brzo suši mošda to ima veze.

Hvala na posjeti Hanica.smile78
  Ja sam čitala da dragoljubi ne vole plodnu zemlju, nego zemlju siromašnu hranjivima obogačuju ( nečim) čini mi se dušikom Wink. Ja imam jednoga pored polutrulog panja, znači zemlja plodna, ogroman, ali ni c od cvijeta, a drugi posađeni u siromašnu zemlju cvjetaju.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 20:02

Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Ovu i ovakvu biljku sam godinama gledala i jedva sam smogla snage zamoliti za sjeme. Sad ga imam po cijelom vrtu i baš sam ponosna.

Čovjek koji ima jastučac isto je donio sjeme iz Njemačke. Pa valjda neće biti toliko osjetljivo na mraz, a za sušu - to sam se uvjerila - ne smeta.
Pokušala sam zasaditi u grumenčić zemlje - za nevjerovati: raste ko ludo

Ovo mi nije niklo niti jedna biljčica.CryCryCryCry Ti to imaš Hojče????

Imam, samo nemoj da Triša čuje! To ti je onaj jastučac o kojem se pričalo skoro kao i o krumpirku i apagantusu!
Imam i sjeme i sadnice. Čeka te!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.