Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 56> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kutijice nam nikako ne mogu dosaditi jer se ti uvijek iznova potrudiš učiniti ih zanimlkjivima i drugačijima...one su jednostavno stvorene za tebe...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Puno vam hvala.
Već sam pisala nabavljala sam ih u Euroshopu dok je bilo izbora po 12-13 kuna. Već neko vrijeme nema ništa zanimljivo |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ne volim pretjerivati već reći onako kako je, stoga Saara moram reći da si za moj pojam Klimt - majstorica! Skidam kapu!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
saara zahvaljujuc tebi klimt mi se poceo sviđat,kutijica je izmisljena
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Odlična i elegantna kutijica,vrhunske izrade!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Potpisujem! Inače, ja obožavam Klimta...Bravo! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Kako vi mene lijepo razveselite. Baš vam hvala
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
koji krasni radovi... ne znam koji je ljepši od kojeg ...a tek raspucavanje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kutijica je božanstvena. Savršeno izgleda. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
saaro gdje si, nedostaješ nam...jesu li te zatrpale kutijice?
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ej saara di si nestala? Javi nam se malo!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Saara pa gdje si ti???
Prvo nas navučeš onim prekrasnim kutijicama i onda nestaneš...
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Upravo sam pregledala opet sve tvoje radove i mogu samo reći da si majstorica,kutijica,shabbya,cracklea,klimta...ma svega...jedva čekam nove radove
|
|
![]() |
|
Evo me drage tete. Nekako sam se zgužvala...radim ko konj pa ne stignem komp ni otvorit... Nešto sam sitno radila, ali definitivno je hladnije vrijeme bolje za decoupage. Barem meni. Mašem vam svima i ljubim vas. Nadam se da uživate u ljetu. Ja ću 15.8. dva tjedna na odmor, a nadam se da ću se i odmorit.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
saara neka si se ti nama javila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
moram samo reci da se apsolutno slazem sa svime sto je piramida napisala :)
jako mi je lijepo sve, prekrasne kutijice... |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
na početku mi se činilo da si majstorica od namještaja , pa se pojave prekrasni tanjuri ispucani elegantnom zlatnom podlogom, pa decentni motivi i boje na kutijama , zaista lijepo.
|
|
![]() |
|
Evo me s tri nova rada. Nisam dugo ni radila ništa jer mi manjka vremena. Ne stignem uopće.
Evo za početak jedna kutijica za čaj, raspucavanje i zlatni prah ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |