|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Korisnik | ||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
|
sve je lijepo, ali menu su satovi daleko najzanimljiviji...baš dobri! od izvedbe do oblika...di nabavljaš te oblike?
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
za cleopatru:
........hvala što si pogledala i komentirala,za crno bijeli sat je bilo dosta povoljnih kritika,to je kombinirana tehnika , malo decou. malo slikanja i tako je ispalo. za miškopiško: ..........satove od drveta mi radi jedan vrlo sposoban majstor,kao i sve što radim na drvenoj podlozi. za fridu ..........pogledala sam tvoje slike sviđaju mi se , jer i ja volim pejzaže, ali više radim kontinentalne što je moje okruženje, a ti si ćini mi se s mora.danas nisam stigla studioznije pogledati da bi mogla podrobnije komentirati to ću učiniti drugi puta. |
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Danas sam pogledala tvoje radove
Svi su mi super, sat -jer volim crno-bijele kombinacije a i lampe su posebno lijepe.
|
||
![]() |
||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
|
![]() |
||
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
||
![]() |
||
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
frida pogledala sam skoro sve tvoje slike i za sada mi je favorit BROD I STINE
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() |
|
ovo definitivno nado obara sa nogu... vidjela sam dobar dio vaših radova uživo, ali ova kompozicija...obara sa nogu definitivno |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
Prekrasni su ti radovi!
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
fantastično!
![]() |
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() |
|
predivni su mi radovi, moram jos jednom reci...svidja mi se kako je svaki rad dorađen...i djeluju mi tako bogato...a natasa mi kaze da uzivo izgledaju jos ljepsi...ako se ne varam spominjala mi je i neke akvarele...
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
![]() |
|
za nata 07
ovo je moj još nedovršen sat , bez brojeva i kazaljki u salvetnoj , na moj način modificiranoj tehnici.Bavim se slikanjem , raznim tehnikama , pa imam razne boje i pribor pa malo eksperimentiram.Ako ti mogo još nešto odgovoriti pitaj, nisam te mogla naći poslati privatnu poruku koja je bila opširnija .Pozdrav , javi se. |
||
![]() |
||
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() |
|
i ovi su mi zadnji radovi prekrasni...ali onaj komplet s ružama...posebno tanjur...e ne znam jesam li ljepši vidjela
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() |
|
Draga Nada-m, jednako kao i kod Nadali, ostala sam zapanjena ljepotom radova... doista su posebni, naročito satovi i lampe... a bilo bi lijepo negdje moći vidjeti i slike, akvarele i svilu obožavam, a ono malo što se vidi na fotkama koje nam je pokazala Nadali sa sajma u Gudovcu još više budi znatiželju.
Svaka čast na izuzetnoj likovnosti i prelijepim radovima
![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() |
|
Ovi majstorski radovi me zaista impresioniraju,ne znam što bih izdvojila,lampe,tanjure satove....stvarno je sve vrhunski izrađeno i dorađeno!
|
||
![]() |
||
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
![]() |
|
Ja sam tek jutros preglala tvoje radove... i oduševila sam se. Kod tebe se odma osjeti da slikaš, jer su ti radovi veseli... fenomenalno si svaki detalj salvete oživila. Neznam šta bi izdvojila... sve mi je za deset... Možda bi ipak izdvojila onaj kantunal u sobi jer sam ostala bez teksta..... |
||
![]() |
||
![]() |
|
Hvala svima koji su pogledali , a pogotovo komentirali, posebno je svima naravno drago ćuti pozitivne komentare na svoje radove.Mnogo radim i sve druge radove(tehnike) pa baš nestignem puno pisati ali koliko stignem vrlo rado gledam sve što ste napravile.Pitanje ze freziju, neznam što je "kantunal u sobi" mislim da su u pitanju stari noćni ormarići preuređeni i sa prašnog tavana stigli u sobu za moje goste i sada "uživaju "u svom novom životu .Pozdrav svima i ja odlazim u radnu sobu , kako je danas petak i sutra ne radim iz sobe ću izaći oko 2ili 3 sata ujutro .
|
||
![]() |
||
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
![]() |
|
Vidiš nado-m da znaš šta je "kantunal u sobi" je.. je prekrasan ti je noćni ormar... ... pravo remek djelo.
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
Jednom kad dođem k Nadali, nema šanse da me ne dopelja do tebe....ja ovo MORAM vidjeti u živo ![]() Bravao MAJSTORICE ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Ja živim u Bjelovaru svi koji žele vidjeti moje radove , i pritom upoznati mene, su pozvani i dobrodošli.Sve što radim naučila sam od drugih,možda usavršila na svoj način, dodajuči svoj doživljaj i trenutak kreativnosti.Moj profesor na tečaju slikarstva nam je rekao "svi smo učili ista slova , a rukopisi su nam različiti"zato ja rado sa svima podjelim ono što znam , ili bolje rečeno kako radim , jer nitko nikoga nemože ugroziti niti kopirati , jer su originali uvijek bolji, zato će mi biti drago tko se nađe u Bjelovaru ili u blizini da svrati do mene.Hana ,hvala na interesu i pozdrav svima.
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
Hana kad idemo kod nade-m.?....Hoću i ja vidjeti uživo
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() |
|
ovo zaista izgleda predobro. skuzila sam neke radove sa nadalivz slika sa vase zajednicke izlozbe. tamo je sve bilo mmmmm prelijepo. zaista znam da ste skupa izlagale, ali radite prelijepo. :)
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |