Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 63> |
Korisnik | |
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
silveK i stefkaja ,hvala! Sad naveliko skupljam sjemenje aquilegia i foxgloves (digitalis).
U stakleniku raste rajcica (jos je zelena), krastavce vec na veliko berem a i patlidzan je vec skoro velik ko saka !
Vrijeme nam se stalno mijenja, oblaci jure po nebu, imamo cas pljusak, pa onda sunce.
Ovo je slikano popodne
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
sve ti je
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Baš volim slike tvog cvijeća, uživam u šarenilu!
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() |
|
Jos da je i meni rodendan po ljetu i ja bi ga stalno slavila (moj je zimski) u vrtu.
A zelena trava nije zbog mene, kisa je svemu kriva
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Radim u vrticu a oni imaju iste praznike kao i skole.
Imam slobodno ali nemam nista bukirano za odmor,ooops!
Kisa pada ,nije bas neko vrijeme za setnje i kopanje po vrtu.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Tebi i tvom zvrkiću želim da lijepo i korisno iskoristite slobodno vrijeme!
A zagledala sam se u ovo zelenilo (trava) i ja bih voljela u takvom raju slaviti rođendane! Tvoj zvrk je zaista sretan!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Već sam vas ishvalila u vidljivima, sretnice na godišnji u ponedjeljak, ja se moram strpiti do 10.08.
Malom Zvrku čestitke!!!!
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivan crni sljez a i lucifer- očarana sam engleskim cvijetnjacima
![]() |
|
![]() |
|
Danas kisica (ona dosadna, engleska) pada i kod nas a za 5 sati nam pocinje rodendanska zabava, dolazi 15 klinaca
![]() Drzimo fige i nadamo se suhom vremenu
![]() Trava i naravno cvijece fino rastu
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Baš sam se ovih dana sjetila tvog engleskog vrta i divne zelene trave...kod nas je zadnjih mjesec dana bilo toliko kiše da je trava poludila, sva je tako engleski prekrasna.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
jako lijep sljez
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
favorit u tvojem vrtu je svakako Crocosmia Lucifer mada i sljez ovaj tamne boje je super i neobičan!!!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prelijepo Zvrk
I ja imam crocosmiu, samo dosad nisam znala ime |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Sretan rođendan malenom, a s velikim nestrpljenjem očekujem pogledati novu gredicu
|
|
![]() |
|
![]() Ovi su premjesteni sa drugog mjesta , razdijelila sam lukovice tako da sada ima puno vise cvijeca
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Zvrk sve je odlično, ali crocosmia Lucifer je stvarno očaravajuća
![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
predivno je sve, i vidim da je dosta sunca gore kod vas jer su ti slike pune topline....ružice su otišle sada nestrpljivo čekam što dalje slijedi...
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |