OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 374> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno cvijeće, vinke su ti super
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovaj me hibiskus svako jutro kad izađem na dvorište razveseli novim cvjetovima
![]() ![]() znam do ovo žuto svugdje raste, ali neznam kako se zove ![]() |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
E koji hibiskus! Boja za nevjerovati.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kod naše OTOK sve je
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Otok, kako je dobar tvoj "otočki" ambijent. Ma za svaku pohvalu....glabru imam i ja od proljetos...i makar nisam na moru izuzetno sam zadovoljna njenim napretkom...od 5. mjeseca do sada već je dva puta cvala i evo je ponovno se sprema, a da ne pričam da se utrostručila veličinom. Kako li će tek kod tebe uspijevati ova tvoja glabra što ne stane u auto....super! Hibiskusi su savršeni i bojom cvijeta i ljepotom lista!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Šaljem vam svima puse, ne smijem van ni pogledati, sve se je objesilo od silne vrućine i sunca
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hibiskus ima prekrasnu boju i kod mene je sve povelo iako sam na kontinentu - svako jutro se čudim kako uspije živnuti
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Hidiskus je prekrasan, a i žute rudbeckije, baš su slatke
![]() |
|
![]() |
|
To su rudbekije?
Koje pompozno ime za biljku koja raste skoro pa na divlje!
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
hibi ti je prekrasan....jako lijepa boja
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Da, jedna vrsta rudbekija, kod nas nisu baš tak česte, jedva sam nabasala na sjeme pred 3 godine...a sad mi dominiraju na dosta mjesta u vrtu, baš me vesele
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasne biljčice , kod tebe uvijek nešto ekstra lijepo
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Upravo tako! Prelijepo, s ukusom i znanjem, divno šarenilo.
A evo dobila sam i odgovor: bugenvilije... dvije vrste,Manje i velike. Sad mi je jasno!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepe su ti rudbekie, kod mene su tek pupoljci, interesantan cvijet i cvate sve do jeseni.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
krasan hibi
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Otoče baš si me nasmijala sa onim prijevodom. Ja nažalost sam na VI sa engleskim i kada nešto tražim pokušavam sa takvim prijevodom nešto skužiti, ali najčešće isto naletim na tako nesuvisle rečenice da odustanem.
Hibiskus ima prekrasnu boju, a i rudbekije su za 5.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Takve rudbekije i kod mene rastu i šire se ko lude ma skoro pa ko drač... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Duda - te rudbekije su trajnice, nestanu po zimi, šire se jako, baš kao što kaže Korijenko ko lude
|
|
![]() |
|
Zadnje slike monardi za ovo ljeto, otcvjetale su svoje, sad se nadam da će se održati i za iduću godinu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bilo bi dobro jer je baš lijepo cvijeće!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |