proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 81> |
Korisnik | ||||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Sat je presavšen,vrijedilo ga je čekati
![]() |
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|||
@Proljeće,sat je stvarno majstorski,stakleni je zar ne?
|
||||
![]() |
||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|||
Piramida drago mi je da ti se sviđa moj sat. (ovdje si zamisli smješka...) Maslina sat je na staklu rađen...
|
||||
![]() |
||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|||
Stvarno mi rastu zazubice od tih tvojih morskih motiva! Iako mi je more jaaaako daleko, uz tvoje radove se svakako čini bliže - pa ovaj pijesak će mi se s monitora preliti na moj radni stol!
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|||
Bravo, bravo, prava morska sličica!
|
||||
ANĐELKA
|
||||
![]() |
||||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|||
Pa ti si stvarno počela ozbiljno slikati
|
||||
![]() |
||||
|||
proljeće,stavila sam sliku..pogledaj
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Curke Piramida točno sam osjetila da si simpatična i da si pravi komad.
Komplimenti!!!
|
||||
![]() |
||||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|||
ti bi se definitivno trebala preselit negdi bliže moru. super ti idu morski motivi
![]() |
||||
![]() |
||||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|||
tebe je baš krenulo sa morskim motivima, super mi je ova zadnja slika...
|
||||
![]() |
||||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|||
super ti je ova morska slika. Nije da ti ne vjerujem, ali ode ja sutra uživo vidjeti da li stvarno tako izgleda more.
|
||||
![]() |
||||
|||
More, malena malena anastazija |
||||
![]() |
||||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|||
mali lošinj
|
||||
![]() |
||||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|||
Piramida točno sam osjetila da si simpatična i da si pravi komad.
Komplimenti!!! [/QUOTE]
hoću i ja 500 postova da idem gledati slike.......
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
hoću i ja 500 postova da idem gledati slike....... [/QUOTE]
![]() Draga moja uzmi kavu u ruke i "šišaj" postove i eto i tebe među "odabrane"
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() Koliko dugo ostaješ?
|
||||
![]() |
||||
|||
nemoj plakati. samo tipkaj!
evo i meni još malo fali, ali dok se ja vratim vi ćete svašta lijepog napraviti pa ću imati puno za komentirati pa idem gledati slikice. i ja jedva čekam!
|
||||
![]() |
||||
|||
12 dana ćemo biti tamo. dobit ćeš informacije iz prve ruke kad se vratim.
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
e pa taman kad se ti vratiš ja odoh da provjerim da li je isto more!!!! samo još 12 dana...
|
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |