Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - piramida
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

piramida

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 33>
Korisnik
Poruka
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 13:02

odlično smile55

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 20:25
super ti je "spajdić"!
što misliš o etuiu ili maloj polici ili kutiji za cd i dvd?
ili im uredi stolnu lampicu?
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 20:51
Jako dobro i maštovito smile55 mada neke slike uopće ne uspijevam otvoriti Unhappy
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 10:17
Tatjana,super ideja
Da znate kak sam se smijala kad sam vidjela kakvu sam sliku stavilasmile156
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 10:21
Spiderman ti je mrakač.....

....i ja moram napraviti nekaj svom sineku sa tim motivom...totalno je lud za njim
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 10:46

Super smile55sviđa mi se!
ANĐELKA
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 22:56
spiderman je super...i kut fotkanja je fantastičan...
škatulica morska je uvijek super...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 20:35
kutijica je fantastična,prava morska!
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:07
Proljeće me je zarazila svojim satovima,pa sam i ja odlučila napraviti jedan,mami za rođendan,uživo izgleda puno ljepše

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:12
Pa ovo je kao lančana reakcija! Ne znam više koji je ljepši! Bravo Piramida, ovo izgleda sjajno, tako jednostavno i toplo, divni motivi i podloga, a ove "šuplje" kazaljke su idealne! Je li podloga drvo ili pločica? Ili nešto treće, ne prepoznajem! smile78
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:19
Dakle Piramida!!!!!!!

Ovaj sat ti je do sada vrhunac!!!!
Ali ja vjerujem u tebe i znam da možeš još i dalje napredovati.

Dakle, sat je zaista pre,pre, pre, pre, prekrasan!!!

Kao što Izzy reče odiše toplotom, a tako je jednostavan i lijep.
Vidim da si i ti printala brojeve. Ma super ti je ispao, sada samo pusti mašti na volji i vidjet ćeš tek onda šta si sposobna sve napraviti....i što je najvažnije uživaj u tome što stvaraš.
Na ovome satu se vidi da si uživala radeći ga.smile141
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:23
stvarno predivan sat Smile

prvo Izzy, pa proljeće...pa sad i piramida....a satovi svi prelijepi
možda bi trebala i ja Big%20smile
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:25
Iris, ne možda već - sigurno!!! smile188
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:25
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

stvarno predivan sat Smile

prvo Izzy, pa proljeće...pa sad i piramida....a satovi svi prelijepi
možda bi trebala i ja Big%20smile

I ja se pitam šta čekaš???LOL
Ali sada ozbiljno, mene su također oduševili, jer imaš bezbroj mogučnosti, a svaki je drugačiji od prvog.

Iris to ti ne mora biti staklo, probaj na bilo kojem mediju, ali ako probaš sa staklom, računaj na to da ćeš se zaljubiti u tu tehniku Embarrassed
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:29
mislim da će staklo pričekati......malo mi je propuh u financijama Big%20smile
ali ako uspijem raskopati a da ne razbijem sve Tongue neki od ovih dva-tri jeftina sata po kući možda i napravim nešto na drvetu ili pločici

al rekla sam mooožda....nemojte me sad svako malo pitati jesam li LOL
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:30
Cure,hvala vam punosmile79
Sat sam radila na običnoj keramičkoj pločici,samo je nisam bojala nego sam nalijepila rižin papir,pa motive sa salvete,a brojkice nisam printala(još uvijek nemam na čemu)nego sam ih izrezala sa jednog starog kalendara,mm je izbušio rupu na sredini(mora za punicu) i to je to...nadam se da će se mami dopasti.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:31
Gotovo je, sad si nadrljala, pogotovo od Proljeća, znaš kakva je ona kad nešto "iščekuje"! Nije li i Kaću napadala, sad si ti na redu, čini mi se... Ništa draga - sretno! LOL
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:35
Piramida eto vidiš ti si probala na pločici i ja nikada ne bih rekla da je pločica, jer super izgleda.
Super si se sjetila izrezati brojke sa starog kalendara.
Sve u svemu ideja je mrak!!!

Bravo!!!
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:36
piramida super je sat....a još su suncokreti na njemu a njih obožavam Smile

Izzy sad vidim da sam se zaletila....a da ja obrišem te svoje izjave i pravim se da ih ni nisam napisala  LOL
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 10:38
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

mislim da će staklo pričekati......malo mi je propuh u financijama Big%20smile
ali ako uspijem raskopati a da ne razbijem sve Tongue neki od ovih dva-tri jeftina sata po kući možda i napravim nešto na drvetu ili pločici

al rekla sam mooožda....nemojte me sad svako malo pitati jesam li LOL

Iris ovako ćemo... tebi ne smijem dosađivati...LOLLOLLOL

Sada probaj na bilo čemu napraviti sat. Kazaljke ćeš skinuti ništa se ne brini, ako sam ja uspjela ( jedva) onda će svatko. A ako ne uspiješ zovi izzy, ona to preko telefona uspije LOL!!!

A ja drugi tjedan dolazim u Dalmaciju i jednostavno ti donosim poklon a to je staklo za sat. Dogovorit ćemo se da li da ga šaljem poštom ili ostavim kod nekoga, a ti STISNI PA PROBAJ ODBITI POKLON!!!smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.