OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fuksije su mi ove godine lijepe i zdrave, napokon, eve jedne
![]() i ova mala biljčica procvjetala (cotula) ![]() čini mi se da sve te biljčice sa sivkastim lišćem imaju žuti cvijet (cineraria maritima, smilje-helichrysum italicum, helichrysum petiolare, santolina), ma dobro i lavanda ima sivkasto lišće |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A ovo nije moj vrt, ali je moje more, pa vas ja zovem (ko ministar turizma Bajs, poznatiji po zakonu o potpomognutoj oplodnji nego po turizmu), tko god može da zapliva
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ova zadnja slika je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vidiiii, svi ste u moru - plaža prazna. Mora da je pripeklo!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Hoya, to je bilo u 7 ujutro, tada je najljepše i nema nikoga, počnu stizati oko 8, u 9 je krcato
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tako i ja volim rano na more. Sve si mislim da odem ujutro prije posla. A u vrt mi se ne spušta ni pod razno. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
za ovo more ja ti dam mooorree monardi
![]() od monardi si probaj uzeti sjeme,navodno se lako razmnožava |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hibiskus ima jako lijepu boju .
Kod tebe ima cvijeća kojeg vidim prvi put u životu. Sve je lijepo ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro si ovo gore rekla, jadni mi s našim ministrima... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Joj što nas mamite s tim morskim slikama ti i Lantana. E da mi je...to što nije...
Imaš monarde kakve nemam ja. Jesi za kakvu razmjenu sjemena možda?
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok, bila sam kod Lantane i evo me i kod tebe....tražim vrtove koji me posebno opuštaju,a kada sam vidjela i sliku mora skoro sam se rasplakala. Ovdje kod mene je koma vruće i tako bih rado skočila u more...
Inače i cvijeće ti je prekrasno...a ova rudbekija je kod vas skoro pa korov....ali je prekrasna...
|
|
![]() |
|
Jesam vas s ovom sličicom mora .......
I bila mi je namjera odvratiti vas od vrta, jer zapravo nema ništa novo, sve polako prolazi, suši se Ma pronaći ću nešto novo, neke biljčice još uvijek čekam da krenu |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Otok cvijeće je lijepo bez obzira što se žališ na žegu. Slika mora je supeeer. Ujutro rano pravo vrijeme za kupanje bez dnevne vreve.
|
|
![]() |
|
Koju nemaš, crvenu? Probat će sakupiti sjeme, nema problema |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja ništa ne pitam, nego ukradem sama!
![]() Skinula sam ovu sliku plažice i bistrog mora i trenutačno mi je podloga na monitoru...Djeluje divno, osvježavajuće!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće i slika plaže osvježava
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Koju nemaš, crvenu? Probat će sakupiti sjeme, nema problema Hvala Otoče. I ja ću skupiti od svojih, pa se čujemo.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super sličice, prvi put imam cotulu, sad znam i kako se zove - preslatka je .
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
More, more
![]() |
|
![]() |
|
Zvrk, stavit ću sličice pod Moj grad u slikama, da ne ispadne da imam u vrtu bazen .
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |