Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 140> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kod tebe je sve toliko bujno i baš u punom sjaju da ti mogu samo pozavidjeti i svraćati na malo guštanja
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prekrasne su ti pelargonije moje su čisti jad
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Koja divota -predivnog cvijeća
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Jesam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Shasha i da znaš da si me zbunila, napisala ja zvončić iako mi cvijet nema oblik zvončića. Ali reci ti meni jesi ti sjeme toga "zvončića" nudila na kavi u Zagrebu?
|
|
![]() |
|
Bravooooooo,za crni slijez
![]() Prozori su ti prekrasni
![]() Hehehe,zvončić ga samo ja zovem
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ovaj cvijet sam već slikala, ali sam napisala krivi naziv cvijeta - nije zvončić nego jednogodišnji kokotić ( delphinium ajacis)
hvala SilveK na identifikaciji
![]() |
|
![]() |
|
a na kuhinjskom prozoru je mix roza bršljanolisnih, bijelih i crvenih pelargonija i naaaravno petunija
|
|
![]() |
|
moj prozor sa pelargonijama ( i obaveznim petunijama)
|
|
![]() |
|
crni sljez je konačno procvao
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Atlantski cedar
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja sam je odmah posadila u zemlju i nju posebno zaljevam svaki dan, ali neće, a ima prekrasan cvijet, gledat ćemo ga kod tebe i Otok.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
malo sam škicala vrtek ..baš lijepo..
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Lantana. Ja sam cobaee posadila u široku, ali relativno plitku posudu i kako su zadnje vrijeme stalno padale kiše i puhao vjetar, svaki čas bih ih našla prevrnute. Jednog dana mi to jednostavno dojadilo i ja ih lijepo posadila u zemlju, doduše malo se guraju sa Anđeoskim trubama, ali.... i za par dana počela pupati. Očito joj promjena paše, a sada ju svaki dan pratim i jedva čekam cvijet. Ja sam mislila da će im biti dobro u toj tegli, ali valjda je to premalo zemlje i koliko god da zaliješ, već o podne je zemlja presuha.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Joj kako ti je krasna cobaea, moja nikako da mrdne od 5 cm, što joj je vruće ili fali prihrane.
Vrt i cvijeće ti je prekrasno. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala Šmrcko, vidiš kako se širi "zaraza", a sad se i MM zarazio, pa svaki čas dođe sa nekom lončanicom.
Bako sjeme šarenih cinija sam dobila od SilveK, baš su i meni posebne. Tigrice imam prvu godinu i od deset lukovica cvjetaju dvije i to jedna ima tri latice, druga četiri
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šarene cinije .....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Da pravi raj. Koliko vrsta i to zdravog i lijepog cvijeće. Skidam ti kapu
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Haj Gio, vidjela sam, bila si konačno u svom Zadru i već se vratila domeka.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |