Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 140>
Korisnik
Poruka
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 23:10
Ja sam je odmah posadila u zemlju i nju posebno zaljevam svaki dan, ali neće, a ima prekrasan cvijet, gledat ćemo ga kod tebe i Otok.
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 18:08
Atlantski cedar
atlantski%20cedar posađen je prije 18-19 godina i sada je dosegao visinu od cca 9 m
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 18:11
crni sljez je konačno procvao smile213, e pa več mu je bilo i vrijeme, da mi Shasha više ne vadi mast sa svojim LOL
crni%20sljez
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 18:12
moj prozor sa pelargonijama ( i obaveznim petunijama)
pelargonije
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 18:14
 a na kuhinjskom prozoru je mix roza bršljanolisnih, bijelih i crvenih pelargonija i naaaravno petunija
pelargonije%20i%20petunije
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 18:18
Ovaj cvijet sam već slikala, ali sam napisala krivi naziv cvijeta - nije zvončić nego jednogodišnji kokotić ( delphinium ajacis)
jednogodišnji%20kokotić%20-%20delphinium%20ajacis
 hvala SilveK na identifikaciji smile78.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 18:18
Bravooooooo,za crni slijezsmile164
Prozori su ti prekrasnismile89
Hehehe,zvončić ga samo ja zovemLOL
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 18:44
Shasha i da znaš da si me zbunila, napisala ja zvončić iako mi cvijet nema oblik zvončića. Ali reci ti meni jesi ti sjeme toga "zvončića" nudila na kavi u Zagrebu?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 19:05
Jesam:wink:.E kad smo kod sjemena sa kave.Znaš ono kaj nije naziva imalo,sjeme.Rekla sam da je trajnica sa žutim cvijetom? Znam  kak se zoveeee-Alissum..nekiLOL.Pogledat ću di je slika,baš sam ga lijepo uslikala pa da znaš kaj je ono drugo sjeme.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 19:12
to je taj alissum
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 19:31
Koja divota -predivnog cvijeća smile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 20:38
prekrasne su ti pelargonije moje su čisti jad 
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 20:56
kod tebe je sve toliko bujno i baš u punom sjaju da ti mogu samo pozavidjeti i svraćati na malo guštanjaWinkSmileSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 20:57
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

to je taj alissum

da li je to ono sjeme s točkicom u sredini? (U principu sjeme u prozirnoj ovojnici)
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 21:05
Prozori su ti za 100000,a ne za 10,svaka čast,izbor boja je super!!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 21:26
Da,to je od ovog alissuma sjeme.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 23:11
Ček malo, o kojem vi sjemenu pričate. Meni si Shasha, ako se ja dobro sječam, u koverticu stavila, ha,ha, ne peneze, nego sjeme od pakujca, a o alisumu ja ni čula ili opet nisam skužila, a joj jadna ja....
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 23:19
Cure hvala na pohvalama za moje cvijeće. Što se pelargonija tiče ja več drugu godinu kod sadnje stavim sporo razgrađujuće gnojivo i cijelo ljeto nemam brige. Samo ga zalijevam i ne moram razmišljati kada sam zadnji put gnojila, kada trebam opet. Pokazalo se čist OK. Vrijeme razgradnje je 6  mjeseci, ali lani kada sam pelergonije bacala još je bilo granulica nerazgrađenih, pa sam tu zemlju stavila u cvjetnjak, oko ruža, phloxa, ehinacee, koraljne zvončike i liatrisa.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 23:50
ček ček a zakaj ti bacaš pelargonije?..i još jedno seljo pitanje..kako to izgleda sporo razg.gnojivo..pliz prosvijetli selju
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 07:57
sad ste me opet zbunile sa alisumom - pa ne cvate on bijelo  (ili ima i žutih pa ja neznalica opet neznam) a ovo sam dobila i ja od svoje šogorice samo nnaravno nije znala kaj je i kod nje nije cvjetalo pa se sad divi kod mene.
a jel to trajnica??cotula%20hispida
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.