Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 140> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam je odmah posadila u zemlju i nju posebno zaljevam svaki dan, ali neće, a ima prekrasan cvijet, gledat ćemo ga kod tebe i Otok.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Atlantski cedar
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
crni sljez je konačno procvao
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moj prozor sa pelargonijama ( i obaveznim petunijama)
|
|
![]() |
|
a na kuhinjskom prozoru je mix roza bršljanolisnih, bijelih i crvenih pelargonija i naaaravno petunija
|
|
![]() |
|
Ovaj cvijet sam već slikala, ali sam napisala krivi naziv cvijeta - nije zvončić nego jednogodišnji kokotić ( delphinium ajacis)
hvala SilveK na identifikaciji
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Bravooooooo,za crni slijez
![]() Prozori su ti prekrasni
![]() Hehehe,zvončić ga samo ja zovem
![]() |
|
![]() |
|
Shasha i da znaš da si me zbunila, napisala ja zvončić iako mi cvijet nema oblik zvončića. Ali reci ti meni jesi ti sjeme toga "zvončića" nudila na kavi u Zagrebu?
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Jesam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Koja divota -predivnog cvijeća
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prekrasne su ti pelargonije moje su čisti jad
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
kod tebe je sve toliko bujno i baš u punom sjaju da ti mogu samo pozavidjeti i svraćati na malo guštanja
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
da li je to ono sjeme s točkicom u sredini? (U principu sjeme u prozirnoj ovojnici) |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Prozori su ti za 100000,a ne za 10,svaka čast,izbor boja je super!!
|
|
![]() |
|
Da,to je od ovog alissuma sjeme.
|
|
![]() |
|
Ček malo, o kojem vi sjemenu pričate. Meni si Shasha, ako se ja dobro sječam, u koverticu stavila, ha,ha, ne peneze, nego sjeme od pakujca, a o alisumu ja ni čula ili opet nisam skužila, a joj jadna ja....
|
|
![]() |
|
Cure hvala na pohvalama za moje cvijeće. Što se pelargonija tiče ja več drugu godinu kod sadnje stavim sporo razgrađujuće gnojivo i cijelo ljeto nemam brige. Samo ga zalijevam i ne moram razmišljati kada sam zadnji put gnojila, kada trebam opet. Pokazalo se čist OK. Vrijeme razgradnje je 6 mjeseci, ali lani kada sam pelergonije bacala još je bilo granulica nerazgrađenih, pa sam tu zemlju stavila u cvjetnjak, oko ruža, phloxa, ehinacee, koraljne zvončike i liatrisa.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ček ček a zakaj ti bacaš pelargonije?..i još jedno seljo pitanje..kako to izgleda sporo razg.gnojivo..pliz prosvijetli selju
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
sad ste me opet zbunile sa alisumom - pa ne cvate on bijelo (ili ima i žutih pa ja neznalica opet neznam) a ovo sam dobila i ja od svoje šogorice samo nnaravno nije znala kaj je i kod nje nije cvjetalo pa se sad divi kod mene.
a jel to trajnica??
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |