piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 33> |
Korisnik | ||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pa ovo je kao lančana reakcija! Ne znam više koji je ljepši! Bravo Piramida, ovo izgleda sjajno, tako jednostavno i toplo, divni motivi i podloga, a ove "šuplje" kazaljke su idealne! Je li podloga drvo ili pločica? Ili nešto treće, ne prepoznajem!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
kutijica je fantastična,prava morska!
|
||
![]() |
||
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
|
spiderman je super...i kut fotkanja je fantastičan...
škatulica morska je uvijek super...
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Super
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Spiderman ti je mrakač.....
![]() ....i ja moram napraviti nekaj svom sineku sa tim motivom...totalno je lud za njim ![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Tatjana,super ideja
Da znate kak sam se smijala kad sam vidjela kakvu sam sliku stavila ![]() |
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
Jako dobro i maštovito
![]() ![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
|
super ti je "spajdić"!
što misliš o etuiu ili maloj polici ili kutiji za cd i dvd? ili im uredi stolnu lampicu? |
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
odlično |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Joj, vješalica mi je taaaako dobra! A kako si me nasmijala s ovim Spidermanom na Slikama članova, neopisivo!
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
joj slatke ste mi skroz, i ja jedva čekam tih 500 postova, pa da vidim šta je tamo... možda pređem u brbljivice
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
![]() Mislim to nije loša ideja, da ljudi znaju s kime se dopisuju.
Najčešće svi jedva čekaju da dođu na 500, pa da se tamo pojave i da sve pregledaju...
|
||
![]() |
||
|
Proljeće,hvala na objašnjenju,budem to poslije potražila sad ne stignem.
Ja si mislim što sad da stavljam sliku,a nitko je ne stavlja...zašto baš ja ![]() |
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ne,ne, imaš temu Za stalne posjetitelje na početnoj stranici i kada uđeš u nju imaš pod temu Slike članova i onda tu stavi sliku.
|
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
sve pohvale za škrinjicu
![]() ![]() ![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |