moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 150> |
Korisnik | ||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lijepog li cvijeća. ne mogu ja ni popamtiti imena, koliko imaš puno raznih vrsta!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
|
preljepa je,ja ju nisam uspjela kupiti,gdje god sam gledala nije je bilo
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
hvala Smrcko i Gioia
![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
ove dve zadnje slike su
![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Dugo nisam bila u tvom vrteku, nisam ni svoj posjetila dugo. A evo sada šivam radna odjela MM , gledam propuštenu ljepotu
![]() Cvijeće ti je zaista botaničko ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
||
![]() |
||
|
korijenko penstemon je od sjemena koje sam naručila iz Engleske ali vjerojatno iBB ima neke, ja budem svakak skupila sjeme pa ako hočeš ( i ako ga uhvatim) javi
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Hana, već dugo vrtim tvoje stranice, bila sam puno u zaostatku a kod tebe si to stvarno ne smijem dozvoliti, jer si puna posebnih,specijalnih biljaka,
uvijek nešto novo vidim i doznam.
Georgine su ti fantastične.
![]() Posebno me interesira gdje si nabavila ovaj penstemon, ako si i to kod Bake Bee super pa ću se i ja njoj javiti i za to i za onaj digitalis koji je isto famozan
![]() ![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
|
Mislim da je ono Gentiana septemfida. Zbunilo me ono lišće, dok nisam skužila da nije njegovo.
Cosmosi sa slika 1 i 3 su čista fantazija, ne kažem da lilasti zaostaje ljepotom, ali ovi su mi posebni, takve još nisam vidjela.
Ruža je san. I ljiljan. I bolje mi je da šutim više, jar sam dosadna. Al kad je sve tak lijepo...
|
||
![]() |
||
|
eto,Tija ti je sve rekla
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
je je jako blizu Šaše (piše se shasha
![]() |
||
![]() |
||
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
|
e onda si valjda blizu saše - k njoj se već spremam sto godina pa samo nikak
|
||
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
||
![]() |
||
|
ja sam iz Trnovca
a ti tam gore idi i spremaj D desert da konačno poslika cvečeke i da staviš nove slike, jadnik čisto mi ga žal kak ga ucjenjuješ sa ručkom da ti slika ![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Pa puce drage dijeli vas samo "selendra" Varaždin
|
||
![]() |
||
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
je valcerica je penjačica,za sad mala ali glavno da je preživjela torturu putovanja iz par država od si nam pak ti? |
||
![]() |
||
|
a jel Šnevalcerica penjačica ili??
|
||
|
||
![]() |
||
|
evo još jedne susjede jar sam i ja blizu Vž !!
|
||
|
||
![]() |
||
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
|
...hana, poslat ću pelcere svakako, javit ću kad to bude....
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |