moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 150> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
je je jako blizu Šaše (piše se shasha
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
eto,Tija ti je sve rekla
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Mislim da je ono Gentiana septemfida. Zbunilo me ono lišće, dok nisam skužila da nije njegovo.
Cosmosi sa slika 1 i 3 su čista fantazija, ne kažem da lilasti zaostaje ljepotom, ali ovi su mi posebni, takve još nisam vidjela.
Ruža je san. I ljiljan. I bolje mi je da šutim više, jar sam dosadna. Al kad je sve tak lijepo...
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hana, već dugo vrtim tvoje stranice, bila sam puno u zaostatku a kod tebe si to stvarno ne smijem dozvoliti, jer si puna posebnih,specijalnih biljaka,
uvijek nešto novo vidim i doznam.
Georgine su ti fantastične.
![]() Posebno me interesira gdje si nabavila ovaj penstemon, ako si i to kod Bake Bee super pa ću se i ja njoj javiti i za to i za onaj digitalis koji je isto famozan
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
korijenko penstemon je od sjemena koje sam naručila iz Engleske ali vjerojatno iBB ima neke, ja budem svakak skupila sjeme pa ako hočeš ( i ako ga uhvatim) javi
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Dugo nisam bila u tvom vrteku, nisam ni svoj posjetila dugo. A evo sada šivam radna odjela MM , gledam propuštenu ljepotu
![]() Cvijeće ti je zaista botaničko ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ove dve zadnje slike su
![]() |
|
![]() |
|
hvala Smrcko i Gioia
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
preljepa je,ja ju nisam uspjela kupiti,gdje god sam gledala nije je bilo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepog li cvijeća. ne mogu ja ni popamtiti imena, koliko imaš puno raznih vrsta!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Baka, nekad i mene iznenadi nešto od cvijeća kad zaboravim što je sve posađeno
|
|
![]() |
|
malo novosti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Imam i ja te mirisne grahorice
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
i kak ti se sviđaju? Moje su tek počele cvasti pa čekam nastavak
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |