moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 89> |
Korisnik | |
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To što ste proglasile negraničicom, graničica je 100%. A ne baš toliko sigurno, ali ipak prilično sigurno, Stella de oro.
Jesu li joj cvjetovi manji, a cvatnja dugotrajnija od većine graničica? Daj Shasha provjeri pa javi.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Znam da sam te došla nešto pitati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Shasha, zao mi je sto tvoja biljčica nije to što sam ja mislila....daj još jednom poslikaj malo bliže...pa da tražimo svi....možda nađemo....kak se zove..., a za one višegodišnje delfinijume (kokotiće)....pa ja ti neznam točno, ali mislila sam da imaju lukovice jer su onako "kompaktne" velike i lijepe biljke krasnog duplog cvijeta....neznam niš o tome, ali znam da mi se sviđa.
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hvala Rose
![]() Flavia,pregledala sam malo i nije to taj moj cvijet.Ajmeeee idem negdje tražiti tu graničicu koja to nije
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno sasha
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Je,Anaida,ak si dobra,možeš i maziti jednog od tri Silvekina mačka
![]() Sad onaj dio sa delphinumima i lukovicama ne kužim!!!Delphinium nema lukovicu!Ako si na njega mislila(kad si se tako nadovezala,ispada da sa lukovicom na njega misliš)imam sjemenja dosta pa javi da ti pošaljem.Budući ih imam tek od prošle godine,nemam nešto za djeliti iz postojećeg grma no sjemenja ima.
![]() Nata,malčice sam zaboravila odakle si točno no "teta" od koje veliku večinu kupujem je negdje jako blizu tebe.Ili isto mjesto i odmah neko do tebe
![]() Curice
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zaista je prekrasno kaj sve ti na placu nađeš. A i kod naše SilveK je kao na placu - samo je sve po 0 kn
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Malo sam prošetala (opet) tvojim vrtekom.....sve ti je savršeno......a za izdvojit.....svakako višegodišnje delfinijume, odlični su (se preporučam ak bu bilo kakvih lukovica viška), a posebne su ti i ona nježno roza dupla fuksija, a da ne pričam kako je ona svjetlo-lila fuksija (jednostruka) stvarno san snova! Nisam još takvu vidla u živo. I da, mislim da se kod tebe povela rasprava o onim lijepim žutim cvetekima, kaj nisu niti ljiljani, a nisu niti graničice (hemerocalisi). to su, bar ja mislim ZEPHYRANTHES. Treba ih vaditi na jesen jer su osjetljivi na smrzavanje.
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
vidim da je greška kaj radim uvijek ujutro pa nebrem obilazim naš plac osim subote, nedjelje ( onda si malo produžim spavanje pa opet ništa)
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma sve je prekrasno stvarno netreba ništa izdvajati svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Kat.rea,ispod onog kaj je ili nije graničica je kalifornijski mak
![]() Da,Anaida,kod nas na placu a ulovi se nešto i po vrtnim centrima
![]() |
|
![]() |
|
Lantana,čim sezona prođe ti na put za Vž,da se malo odmoriš
![]() Lora,ne znam jel pitaš šta je to zadnje ili ti je to najljepše.Ako pitaš,to je kopriva,tj.dvije
![]() Proljeće,mislim na tebe,suta idem do grada pa ako stignem skoknem do placa.
Kat.rea,morala buš kod nas ići na plac
![]() Baka,Hoya,Smrcko
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kada opet nađeš krumpirka za te novce, sjeti se i mene, šaljem novce!!!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Danas mi fali mašte za pisanje lijepih riječi, a baka je baš dobro rekla!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
I ja bi takvu pajdašicu na placu....., ali u IG. Kod nas nema šanse da je nešto tako jeftino...
Ono žuto mi je simpa ( što je Silvek rekla da je a nije graničica) a i ono ispod
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma nemam riječi onaj hibi je nešto posebno, a sve je skupa fantastično
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ma..prekrasno ti je sve, a ovo zadnje.......
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Cvijeće ti je savršeno
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ma di ti to po par kunića sve nađeš? V Varaždinu na placu pajdašicu 'maš???
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |