piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 33> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odlično |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
super ti je "spajdić"!
što misliš o etuiu ili maloj polici ili kutiji za cd i dvd? ili im uredi stolnu lampicu? |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Jako dobro i maštovito
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Tatjana,super ideja
Da znate kak sam se smijala kad sam vidjela kakvu sam sliku stavila ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Spiderman ti je mrakač.....
![]() ....i ja moram napraviti nekaj svom sineku sa tim motivom...totalno je lud za njim ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Super
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
spiderman je super...i kut fotkanja je fantastičan...
škatulica morska je uvijek super...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je fantastična,prava morska!
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Pa ovo je kao lančana reakcija! Ne znam više koji je ljepši! Bravo Piramida, ovo izgleda sjajno, tako jednostavno i toplo, divni motivi i podloga, a ove "šuplje" kazaljke su idealne! Je li podloga drvo ili pločica? Ili nešto treće, ne prepoznajem!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Dakle Piramida!!!!!!!
Ovaj sat ti je do sada vrhunac!!!!
Ali ja vjerujem u tebe i znam da možeš još i dalje napredovati.
Dakle, sat je zaista pre,pre, pre, pre, prekrasan!!!
Kao što Izzy reče odiše toplotom, a tako je jednostavan i lijep.
Vidim da si i ti printala brojeve. Ma super ti je ispao, sada samo pusti mašti na volji i vidjet ćeš tek onda šta si sposobna sve napraviti....i što je najvažnije uživaj u tome što stvaraš.
Na ovome satu se vidi da si uživala radeći ga.
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
stvarno predivan sat
![]() prvo Izzy, pa proljeće...pa sad i piramida....a satovi svi prelijepi
možda bi trebala i ja
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Iris, ne možda već - sigurno!!!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I ja se pitam šta čekaš???
![]() Ali sada ozbiljno, mene su također oduševili, jer imaš bezbroj mogučnosti, a svaki je drugačiji od prvog.
Iris to ti ne mora biti staklo, probaj na bilo kojem mediju, ali ako probaš sa staklom, računaj na to da ćeš se zaljubiti u tu tehniku
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
mislim da će staklo pričekati......malo mi je propuh u financijama
![]() ali ako uspijem raskopati a da ne razbijem sve
![]() al rekla sam mooožda....nemojte me sad svako malo pitati jesam li
![]() |
|
![]() |
|
Cure,hvala vam puno
![]() Sat sam radila na običnoj keramičkoj pločici,samo je nisam bojala nego sam nalijepila rižin papir,pa motive sa salvete,a brojkice nisam printala(još uvijek nemam na čemu)nego sam ih izrezala sa jednog starog kalendara,mm je izbušio rupu na sredini(mora za punicu) i to je to...nadam se da će se mami dopasti. |
|
![]() |
|
Gotovo je, sad si nadrljala, pogotovo od Proljeća, znaš kakva je ona kad nešto "iščekuje"! Nije li i Kaću napadala, sad si ti na redu, čini mi se... Ništa draga - sretno!
![]() |
|
![]() |
|
Piramida eto vidiš ti si probala na pločici i ja nikada ne bih rekla da je pločica, jer super izgleda.
Super si se sjetila izrezati brojke sa starog kalendara.
Sve u svemu ideja je mrak!!!
Bravo!!!
|
|
![]() |
|
piramida super je sat....a još su suncokreti na njemu a njih obožavam
![]() Izzy sad vidim da sam se zaletila....a da ja obrišem te svoje izjave i pravim se da ih ni nisam napisala
![]() |
|
![]() |
|
Iris ovako ćemo... tebi ne smijem dosađivati...
![]() ![]() ![]() Sada probaj na bilo čemu napraviti sat. Kazaljke ćeš skinuti ništa se ne brini, ako sam ja uspjela ( jedva) onda će svatko. A ako ne uspiješ zovi izzy, ona to preko telefona uspije
![]() A ja drugi tjedan dolazim u Dalmaciju i jednostavno ti donosim poklon a to je staklo za sat. Dogovorit ćemo se da li da ga šaljem poštom ili ostavim kod nekoga, a ti STISNI PA PROBAJ ODBITI POKLON!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |