piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 33> |
Korisnik | |||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
jako ljepo
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Ma sve mi se čini da ćemo mi imati jednu lijepu Jadransku turneju.
![]() A tek druženje!!!
![]() Kaća razgovaraj molim te sa iris da je prođa ova lijenost do tada
![]() |
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
ova je dobra
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
ja se zagrcnula od smijeha ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
||
Baš ste mi sve slatke,kažu da se svaki dan treba bar jedanput od srca nasmijati,ja sam trenutno u takvoj fazi života kad mi baš i nije do smijanja,ali sa vama se uvijek nasmijem...hvala vam od srca
![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Ja stvarno nemam pojma o kloniranju??!!!!
![]() Ich nicht verstehe, ich andere baustelle!!!
![]() Meni i jest bio cilj da vas malo nasmijem, ali što je najbolje ja sam ozbiljna...izvolite se dovesti u red, gosti samo što nisu došli, a vas dvije ne znate šta bi od sebe!!!???
A večeras imate generalnu probu, jel' tako???
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Piramida svako jutro kada upališ komp, to jest forum idi prvo na viceve!!!
Ja to radim već par dana, i zaista dan mi počne super i budem super raspoložena...probaj pa ćeš vidjeti, znaš da te neću zeznuti...
![]() |
|||
![]() |
|||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
||
Ma vi ste mi bolje i od viceva,a i ništa ti ne vjerujem,tko zna kakve ti viceve čitaš,već sam si umislila da sam spiderman,tko zna kakva ću tek biti kad počnem čitati viceve...možda ću počet pričati viceve,a ja ih stvarno ne znam dobro ispričati
![]() |
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
piramida pa zar ti nisi supermen?
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() Piramida ništa se ne sikiraj dovest ću te do tamo:
Ideš u
-Nevezano za cvijeće
- Brbljaonica-
_ i tu tražiš temu
-Smiješni vicevi...
Ja se već počinjem grohotom smijati...
|
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
Majko mila, ovdje je raspašoj! Ne znam je li vrućina, ona travulja koju još nisam ni poslala ili vi potajno nešto cugate zajedno? U svakom slučaju - počet ću nositi pelene jer se smijem ko' luda!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
tila san rec spiderman..vrucina mi udarila, izgleda, u glavu,i u oci
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
oooo bože
![]() ajde kaća će sve ovo obrisati za par dana
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Kaćo,sad si i mene zabrinula,više ni ja nisam znala kaj sam,možda nisam ni supermen ni spiderman,možda sam
![]() proljeće sutra ujutro tražim viceve,današnju dozu smijeha sam popila,hm uzela,jao gori mi ručak zbog vas! |
|||
![]() |
|||
||
ako izgori uvijek možete imati lovački
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Drage moje ja se nisam odavno ovako nasmijala!!!
Meni su suze danas tekle na kaćinu izjavu:
tila san rec spiderman..vrucina mi udarila, izgleda, u glavu,i u oci
![]() O onda još Piramida napiše da ni sama više ne zna šta je superman ili spiderman.
Hej urlala sam tu u uredu!!!!
![]() ![]() Iris stvarno bi bilo šteta sada nekoga opominjati, jer smo se očito našle sve u elementu.
A poslije samo s metlom prođite i sve brišite
![]() |
|||
![]() |
|||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||
proljeće nije samo tebe zarazila. i mene je zarazila. sad samo gledam kako ću nabavit satni mehanizam
![]() sat je prekrasan! mislila sam da si radila na staklu dok nisam pročitala da je to keramička pločica. svaka čast!mami će se poklon sigurno svidit.
|
|||
![]() |
|||
||
More nisam ja kriva . Izzy je glavni krivac!!!!
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||
ma vas dvi ko da ste se udružile, ko da ste se dogovorile da zarazite članove foruma sa svojim satovima! niste fer!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ako je ishod hrpa lijepih satova na forumu onda preuzima svu odgovornost na sebe!!!
A to znači očekujemo i tvoj sat...
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |