Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 58>
Korisnik
Poruka
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 13:56
tjera nas samo da nam ne bi morala meze dati
cccccccccccccccc

Big%20smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 13:58
Iris zar nisi vidjela da sam ja pripremila i iće i piće, to nije problem, problem je što ona nas NE VOVI!!!
smile220
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 13:59
Ma ja vas voooooooooviiiiiiim naaaaaaaajviše na svijetu! Hug (kakav je ovo mali koji grli? Iris, daj malo stegni admina da nam stavi novih smajlića, ove smo već pohabali sve!)
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 14:04
ne smijem ja dirati admina....jer bi me njegova draga smile225

a kako se ne znate snaći

evo vam tu smajlići i i ubacujte

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 14:10
Haaaaaa, našla sam sebe!!! Gle -  !
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 14:14
I ja sam te našla!!!

Ali ne brini našla sam i sebe ...
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 14:15
a ja sam podvojena ličnost

p.s. a da nastavimo na chatu....dovoljno smo zaspamale Big%20smile
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 14:18
što se ovo događa danas događa na forumu???  prije par sati došla na forum, gledam galeriju od piramide, pa od izzy, i usput radila nešto. na kraju mi ispala spužvica iz ruke, zamazala majicu bojom, pod isto tako LOL bilo je pranja i ugasila kompj. da bi se mogla max.koncentrirat na svoj rad
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 14:18
Iris ovo je telepatija!!!

Upravo sam o tome razmišljala, pa zašto imam chat a mi tu skačemo s teme na temu i pravimo nered!!!

idemo smile213
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 14:19
Hvala Bogu, nikad kraja... smile128
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 15:56
Sad kad su ove žene pod utjecajem različitih stimulansa otišle gnjaviti nekoga drugog (svejedno vas volim drage moje!), recimo da sam kako - tako uspjela poslikati jedan darak namijenjen mom jako dobrom prijatelju za rođendan i useljenje u novi (podstanarski) stan... On je single i veoma šarmantan stoga sam se odlučila za set ovih senzualnih žena... O autoru ću malo više napisati na blogu, oduševljena sam njegovim radovima! Nekima se sviđaju, nekima ne...mene je fascinirala čistoća i jednostavnost stoga su i ovi podlošci zadržali te čiste linije... Podlošci su od stakla, 6 komada plus jedan veliki za vrč! smile78

Moj blog

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 15:59
ma ko kaže da smo sve otišle Tongue
evo ja sam dočekala LOL

podmetači su suuuuper....baš mi se sviđaju Clap

i ja sam naskidala pun folder tih pun up djevojki ali nikako da nešto napravim sa njima

e da...a jel imaš ti nekog staklara u familiji? Big%20smile
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 16:02
prekrasno napravljeno! smile112
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 16:03
Hvala Iris! Jok, nemam staklara, ali mi je tata klesar! LOL  Bez zazancije... Imam poznanika koji je staklar doma pa onda naručim staklo od njega, povoljan je i sve mi napravi bez frke, a i novce draže ostavim nekome u Gradiški jer nam je grad u ekonomskoj propasti još od rata, tako da... Ako ti treba, dilam i to! Šta misliš otkud Proljeću njeno staklo za satove! Magično je... Wink 
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 16:05
Hvala More... Ma trgala sam se šta ću s njima - crakle? listići zlatni? nešto treće? pa sam se odlučila za najjednostavniju verziju, pristaje im nekako jer su sve neke "magličaste"... Heart
Moj blog

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 16:10
kao što sam spominjala nešto mi je otpuhalo pare iz novčanika....možda onaj uragan što je jutros kod tebe puhao pa nisi mogla slikati LOL
ali sad znam gdje se može nabaviti Smile samo ne znam jel bi to izdržalo transport našom poštom Confused

ma apslolutno  ništa ne bih dodala na njih....baš ovako jednostavni su takvi kakvi trebaju biti Approve
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 16:12
Šta transport? To će ti onda stići osobnom dostavom, ja samo pratim Proljeće jer se ne snalazim dalje od Zadra! Embarrassed
Moj blog

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 16:15
ma tajanstvene ste sa planovima pa ne kužim tko kada i gdje LOL
al nema veze....dogovoriti ćemo se
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 17:08
opaaa! krasan poklon prijatelju
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 18:39

Draga moja Izzy, vidim da je danas bil Party! u tvojoj gajejijici....fakat sam se odvalila od vašeg Juggling i šala, baš šteta kaj sam bila odsutna, inače bi se priiiiiiidružila...

No, cure su tjerale vuka i istjerale medvjeda Ne samo da je ovaj poklon preeeeeeeeeeedivan, od motiva tako neobičnog i lijepog do tvoje precizne i savršene izrade s već poznatim "okom" za ukupnost dojma... Savršeno točno si ocijenila da su slike dovoljno snažne da im nikakvo pretjerano cifranje ne treba, nego samo koliko treba da se zaokruži cjelina. Iskreno, mislim da stvarno zaslužuješ krunu 3D%20Prom%20Queen

Da i ne spominjem da na ovakve podmetače garant niti jedan frajer ne bu stavljal čaše.... Wink
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.