Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 58> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tjera nas samo da nam ne bi morala meze dati
cccccccccccccccc
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris zar nisi vidjela da sam ja pripremila i iće i piće, to nije problem, problem je što ona nas NE VOVI!!!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ma ja vas voooooooooviiiiiiim naaaaaaaajviše na svijetu!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ne smijem ja dirati admina....jer bi me njegova draga
![]() a kako se ne znate snaći
evo vam tu smajlići i i ubacujte
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Haaaaaa, našla sam sebe!!! Gle -
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Ali ne brini našla sam i sebe ...
![]() |
|
![]() |
|
a ja sam podvojena ličnost
![]() p.s. a da nastavimo na chatu....dovoljno smo zaspamale
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
što se ovo događa danas događa na forumu??? prije par sati došla na forum, gledam galeriju od piramide, pa od izzy, i usput radila nešto. na kraju mi ispala spužvica iz ruke, zamazala majicu bojom, pod isto tako
![]() |
|
![]() |
|
Iris ovo je telepatija!!!
Upravo sam o tome razmišljala, pa zašto imam chat a mi tu skačemo s teme na temu i pravimo nered!!!
idemo
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Bogu, nikad kraja...
![]() |
|
![]() |
|
Sad kad su ove žene pod utjecajem različitih stimulansa otišle gnjaviti nekoga drugog (svejedno vas volim drage moje!), recimo da sam kako - tako uspjela poslikati jedan darak namijenjen mom jako dobrom prijatelju za rođendan i useljenje u novi (podstanarski) stan... On je single i veoma šarmantan stoga sam se odlučila za set ovih senzualnih žena... O autoru ću malo više napisati na blogu, oduševljena sam njegovim radovima! Nekima se sviđaju, nekima ne...mene je fascinirala čistoća i jednostavnost stoga su i ovi podlošci zadržali te čiste linije... Podlošci su od stakla, 6 komada plus jedan veliki za vrč!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma ko kaže da smo sve otišle
![]() evo ja sam dočekala
![]() podmetači su suuuuper....baš mi se sviđaju
![]() i ja sam naskidala pun folder tih pun up djevojki ali nikako da nešto napravim sa njima
e da...a jel imaš ti nekog staklara u familiji?
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasno napravljeno!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Iris! Jok, nemam staklara, ali mi je tata klesar!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala More... Ma trgala sam se šta ću s njima - crakle? listići zlatni? nešto treće? pa sam se odlučila za najjednostavniju verziju, pristaje im nekako jer su sve neke "magličaste"...
![]() |
|
![]() |
|
kao što sam spominjala nešto mi je otpuhalo pare iz novčanika....možda onaj uragan što je jutros kod tebe puhao pa nisi mogla slikati
![]() ali sad znam gdje se može nabaviti
![]() ![]() ma apslolutno ništa ne bih dodala na njih....baš ovako jednostavni su takvi kakvi trebaju biti
![]() |
|
![]() |
|
Šta transport? To će ti onda stići osobnom dostavom, ja samo pratim Proljeće jer se ne snalazim dalje od Zadra!
![]() |
|
![]() |
|
ma tajanstvene ste sa planovima pa ne kužim tko kada i gdje
![]() al nema veze....dogovoriti ćemo se
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
opaaa! krasan poklon prijatelju
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga moja Izzy, vidim da je danas bil No, cure su tjerale vuka i istjerale medvjeda
![]() ![]() Da i ne spominjem da na ovakve podmetače garant niti jedan frajer ne bu stavljal čaše....
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |